Professionelle billeder til din virksomhed

Book en professionel fotograf, og få kvalitetsbilleder til din hjemmeside eller webshop. Vi tilbyder bl.a. produktfotograf og erhvervsfotograf. Billeder er det første kunden ser, når de besøger din webshop eller hjemmeside. Faktum er, at hvis dine potentielle kunder ikke kan se produktet, så er det også mindre sandsynligt de køber det.

✓   Kvalitetsbilleder fanger de besøgende

✓   Gør din hjemmeside levende

✓   Billeder fremhæver din visuelle identitet

✓   Budskab i billeder

✓   Billeder skaber liv og interesse

✓   Giver den besøgende indtryk og følelser

Lad os tage dit næste fotoshoot!​
Professionelt udstyr
Vi guider jer til de bedste løsninger!

Vi kan hjælpe jer med billeder. Er I på udebane i forhold til hvad I helt præcis har af ønsker til jeres løsning, så bare rolig. Vi skal nok guide jer til de bedste løsninger både hvad angår billeder.

Professionel videoproduktion
Book professionel fotograf

Vores professionelle fotograf tager germe dine kommende billeder til din hjemmeside eller webshop. Vi tilbyder kvalitetsbilleder som fx produktbilleder, stemningsbilleder, portrætbilleder, billeder til erhverv eller andet. 

Professionel videoproduktion
Få kundernes opmærksomhed

Dine kunder stiller krav til dine billeder. Har du ikke gode billeder, kan du risikere at miste kunden. Med gode billeder, har du mulighed for at fremvise dine produkter fra den bedste vinkel, og skabe præcis det udtryk, du ønsker.

Disse produkter tilbyder vi

Vi gør det lettere for virksomheder, at få skabt en flot og gennemgående markedsføring med professionelle billeder. Vi tilbyder professionel fotograf i hele Danmark og produktpaletten er bred.

Vi hjælper jer med flotte stemningsbilleder af arbejdsgange, arbejdssituationer og produktionsbilleder. Med professionelle situationsbilleder af virksomheden eller organisationen undgår I at komme i karambolage med GDPR-regler og samtykkeerklæringer. 

Uanset hvad I sælger, er det en god idé at præsentere produkterne gennem klare og tydelige billeder. AWORK tilbyder professionel fotograf, til at tage produktfotografering af alle alle typer produkter. Produktbillederne kan fx anvendes på webshops eller kataloger. Vi hjælper jer med at skabe en rød tråd blandt jeres produktbilleder og fremstiller produkterne på bedste vis.

Skal vi hjælpe jer med at få medarbejderne til at stå stærkt på jeres virksomhedsprofil? Vores professionelle fotograf guider jer med positionering, baggrund og visuelt udtryk til jeres profilbilleder. Med hjælp fra vores portrætfotograf opnår i flotte profilbilleder som fremstiller medarbejderne professionelle til Teamsmøder, medarbejdersider og på LinkedIn.

Vores erhvervsfotograf tager hellere end gerne professionelle billeder til hjemmesider og webshops. Vi hjælper jer med at tage smukke billeder af jeres kontor, lokaler og omgivelser, så jeres firma fremhæver sine bedste facetter.

Hvad er vores priser?

Fra kr. 3.000,-

Prisen på en professionel fotograf kan variere efter hvor mange billeder, der skal tages.

Gennem dialog og forventningsafstemning fastlægger vi en pris for skydning af billeder og videoproduktion. Kontakt os, og få en pris på dit projekt.

Er du klar til at komme i gang?

Bliv kontaktet ved at klikke på knappen nedenfor eller ring på 88 37 47 88.
Vi rådgiver jer til valg af den rette løsning og strategi, så vi sammen kan opnå jeres mål.

Du kan også ringe til os på 88 37 47 88. Vi sidder klar til at besvære dine spørgsmål omkring afholdelse af webinar, podcast, video m.m.

FAQ

Der er en lang liste af grunde til at bruge billeder på jeres hjemmeside og webshop.

Her er et uddrag:

  • Det fanger kundens opmærksomhed, hvilket er godt for SEO
  • I får mere eksponering
  • Google rangerer siden højere
  • Skaber mere trafik på siden
  • Øger salg
  • Flere får den givende information
  • Skaber liv og giver indtryk

Vores professionelle fotograf skyder, klipper og redigerer dine billeder. Dermed er I sikret et produkt af højeste kvalitet.

Der er mange former for markedsføring – både online og offline. Hos AWORK specialiserer vi os kun i online markedsføring, hvorfor vi er nogle af de bedste på området.

Vi har garanti for en god portion ekspertise og erfaring til at vide hvad der virker og ikke virker. Du vil derfor også blive rådgivet og vejledt til den hjemmesideløsning, vi mener, vil være den bedste for dig. Det gælder alt lige fra funktionaliteter til design.

Produktionstiden varierer alt efter opgavens omfang. Ring eller skriv til os for nærmere information, så vi kan tilrettelægge dit projekt. 

Fordele ved at bruge billeder

Brugen af billeder på din hjemmeside kan gøre siden mere indbydende og visuelt flot. Men brugen af billeder kan også meget mere end det. Det er nemlig vigtigt, at du har billeder på din hjemmeside, som giver mening i forhold til budskabet. Ofte er en beskrivelse af produktet ikke nok, billeder kan også bruges til at understøtte stemninger i teksten. Hvis man har et avanceret, specielt eller anderledes produkt, kan man med fordel bruge forklarende billeder til, så brugerne kan se præcist hvad produktet er, hvilken betydning det har og hvad det gør for dem.

Billeder kan også fremkalde følelser hos brugerne, hvilket kan være et stærkt virkemiddel og appellere til, at modtageren skal udføre en handling.

Billeder forbedrer din SEO

Billeder på din hjemmeside kan også bruges til at forbedre din SEO, også kaldt søgeordsanalyse. søgeordmaskiner som eksempelvis Google, bedømmer nemlig din hjemmeside, ud fra brugen af billeder. Ved at have et godt billede på din hjemmeside, øger du chancen for at komme på Google Billeder, og igennem dette få nye kunder og besøgende.

Alt afhængig af hvor billedet skal placeres, hvad det skal forklare, hvilken stemning det skal frembringe, kan du bruge forskellige typer af billeder. I AWORK hjælper vi oftest med at tage stemningsbilleder, produktbilleder, professionelle portrætfotos eller billeder til erhverv – men det er kun fantasien, der sætter grænser. Det vigtigste er, at dit billede er taget i god kvalitet, hvilket betyder at billedet har den rigtige størrelse og at det står skarpt. Det nytter ikke noget, at bruge et billede der er taget med en smartphone, da proportionerne her er helt forkerte til din hjemmeside. Til sociale medier vil smartphone billeder i stedet være passende.

Det bedste du kan gøre, når du bruger billeder på din hjemmeside er, at bruge dine egne billeder. Det giver mere personlighed og visuel identitet til din hjemmeside. Hold dig derfor fra stock-billeder som let kan se kunstige og opstillede ud. Husk på, at professionelle billeder også giver et professionelt indtryk af din virksomhed.

Book vores professionelle fotograf til at tage dine billeder, så sikrer du dig kvalitetsbilleder med det rigtige lys, kontraster, farvetoner osv. Vi tager billederne ud fra dine ønsker og behov.  Der er ingen grænser for kreative idéer, vi finder altid en måde at realisere det på.

Gode billeder skaber trafik og salg

Vi er i dag en del af en visuel kultur, hvor flere og flere deler billeder på sociale medier som Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn. Artikler med relevante billeder får i gennemsnit 94% flere visninger end artikler uden billeder. 60% af brugerne, der søger online foretrækker at kontakte en virkosmhed, hvor hjemmesiden har professionelle billeder. Næsten 70% af alle der shopper online bliver påvirket af de gode produktbilleder. Det er derfor helt afgørende at bruge professionelle billeder, hvis du ønsker trafik og salg til din hjemmeside.

AWORK hjælper dig hele vejen!

Vi starter med en samtale, hvor vi taler om ønsker og specifikationer til billederne på din hjemmeside, så vi kan opfylde dem bedst muligt. AWORK leverer altid et godt kvalitetsprodukt, som du bliver mere end tilfreds med.

Det er svært på forhånd at fastlægge en tidshorisont, da faktorer som hvor mange billeder der ønskes spiller ind. Du er altid velkommen til at kontakte AWORK for yderligere information.
Vi hjælper med at uploade og redigere billederne til hjemmesiden, hvis du er interesseret i det.

På den måde behøver du ikke at koncentrer dig om det tekniske, det har vi styr på og vi vil hellere end gerne hjælpe dig.

Er du klar til at komme i gang? Så ring til os på 88 37 47 88. Vi rådgiver dig til valg af den rette løsning og strategi, så vi sammen kan opnå dine mål.