Dedikeret hosting for din virksomhed

Er webshoppen langsom eller er webløsning blevet for stor eller har I andet behov? Vi opsætter og administrere server med fuldsupport til en fair pris. Vi tilbyder både shared hosting og dedikeret servere.

Lad os tage en snak omkring det

 

 

Fra kr. 1.399,- md

Dedikeret server eller shared hosting i særklasse

   Dansk kundeservice og support 

   24 / 7 / 365 Overvågning

   Centos | Ubuntu

   Datacenter i EU

   Nemt og brugervent administrationspanel

   SSL Certificeret af Comodo

   Firewall | bitNinja

   Intel Core

intel-server
centos-dedikeret-server
ubuntu-dedikeret-server
plesk-awork

Start med en udforpligtende snak

At vælge hostingudbyder handler meget om dine behov og ønsker.  Vores eksperter står til rådighed, hvis du har spørgsmål til shared hosting eller dedikeret servere.

Shared Hosting

Delt hosting også kaldet shared host er den mest populære form for hosting og samtidig den billigste. Den passer til rigtig mange mindre hjemmesider, som ikke har brug for de mange funktioner, som ofte følge med på de dyrere pakker. 

Når du vælger delt hosting, så deler du pladsen på serveren med mange andre domæner, hvilket gør det billigere at hoste. Dog kan det have konsekvenser for din hastighed, trafik og andre funktioner, og derfor passer typen bedre til mindre sider. 

Dedikeret Server

Dedikeret hosting betyder, at du har din helt egen server til rådighed. Her deler du ikke med andre, hvilket gør dig fuldstændig uafhængig af andre sider. 

Dedikeret hosting er mest velegnet til større hjemmesider eller webshops som i høj grad afhænger af stabil drift og sikkerhed. Det er uden tvivl den dyreste hostingløsning, men hos AWORK er vi stolte af at kunne tilbyde det til en fair og god pris. 

AWORK er SSL Partner med Comodo
Comodo er partner med AWORK Webbureau

Vi er officiel SSL partner med Comodo.

Hvis du er interesseret i at høre mere om de SSL Certifikater vi kan levere, så er du velkomne til at ringe til os på: 88 37 47 88

Hvad er hosting?

Hosting af hjemmesider og eller webshop, også kaldet webhosting, er den infrastruktur som gør, at din hjemmeside kan findes på internettet. En webhost er en udbyder af hosting til personer, som gerne vil have en hjemmeside på internettet.

Alle hjemmesider har hosting på forskellige servere rundt omkring i verden. Her betaler alle en form for en månedlig eller årlig pris for at leje en plads på internettet.

Begrebet hosting kan virke forvirrende for mange, men egentlig kan man se det som, at du betaler for at leje en plads hos en udbyder, ligesom du vil gøre, hvis du skulle leje en lejlighed. 

Ligesom med leje af boliger, så er der stor forskel på priser, og hvad man får med i lejen. Det er derfor vigtigt at holde øje med, hvad du får med i din hosting, og om der er nogen anmeldelser på udbyderen.

Når du betaler for hosting, og en person søger efter din hjemmeside, så henter din browser informationerne ned fra serveren, som vises til brugeren. For at have en hjemmeside på internettet skal du have et domæne, som kan ses som identifikation for din side. 

Ved indtastning af domænet findes de rigtige informationer frem til brugeren.

Vi har sikkert allesammen prøvet det før. Du vil besøge en hjemmeside, men pludselig fungerer den ikke. Det sker nærmest for alle hjemmesider i kortere eller længere tid, og blandt de store hostingselskaber er det et vigtigt parameter for, hvor godt deres hosting performer. Bag alle former for IT er der noget drift, som grundet menneskelige eller tekniske fejl, vil gå ned på et tidspunkt. Oppetid handler derfor om den tid, hvor systemet kører. Den skal gerne være så høj som muligt.
Når du køber hosting, så skal du ofte tage stilling til, hvor meget lagerplads du skal bruge. I de fleste tilfælde er det muligt at vælge en standardplan, som fungerer fint for de fleste hjemmesider. Hvis du derimod skal opbygge en stor webshop eller hjemmeside med mange tusind sider, så skal du holde øje med mulighederne for opgradering og priserne på de større hostingpakker.
Hvis du har en hjemmeside i forvejen, så har du måske en idé om hvor mange besøgende om måneden du har, og hvis du skal i gang med at bygge en op fra bunden, så er det godt at gøre sig nogle tanker om månedlig trafik. Du vil i de fleste tilfælde kunne opgradere din hostingpakke, men det er fint at sætte et realistisk mål fra start. Det er selvfølgelig ikke muligt at sige det præcise antal, men på baggrund af dit budget og den service eller produkt du sælger, vil de fleste kunne sige, om de regner med 100 eller 10.000 besøgende om måneden. Nogle hostingselskaber har nemlig begrænsninger på, hvor mange månedlige besøgende du kan have, før du skal betale én ekstra månedlig pris. Så det er rigtig fornuft at vælge et cirka antal besøgende om måneden.
Hvis du kender til begrebet SEO, så ved du, at Google elsker hurtige hjemmesider. Der kan være stor forskel på hastigheden for din hostingudbyder, og du bør derfor tjekke op på deres hastighed. Mange billige udbydere har ofte overfyldte servere, så vær opmærksom på dårlige anmeldelser, da det kan have store konsekvenser for din trafik.
Det er vigtigt at have styr på sikkerheden, når du vælger hostingudbyder. Her skal du sørge for, at der bliver lavet back-ups på din side og kørt løbende sikkerhedstjeks. På den måde er sandsynligheden for at dine side er oppe konstant langt højere. Hertil er det vigtig at firewall og banning er sat til korrekt.

SSL certifikater har to primære tekniske opgaver. Den primære opgave handler om at kryptere indhold mellem afsender og modtager. Det gælder heriblandt: informationer ved online handler, download af personlige oplysninger og person-følsomme data. Hvis en ikke forkert person modtager disse informationer, vil teksterne kun indeholde meningsløse numre og bogstaver, hvis ikke personen har den rette nøgle.

 

Derudover inkluderer SSL certifikater også informationer om den side der besøges f.eks. webshoppens firmanavn. Dette gør at kunden er i stand til at verificere webshoppen eller vurdere at hjemmesiden stemmer overens med webshoppens firmanavn. Dette er med til at kunden ikke indtaster person-følsomme informationer så som cpr-nummer, tlf.-nr. mm. til en falsk side som udgiver sig for at være en anden.

 

Den korte forklaring på et SSL certifikatet er at data som sendes mellem browseren og webserveren er private. Det vil sige at dine kunders følsomme data bliver behandlet af en sikker ekstern server som minimerer risikoen for hackerangreb og sikre at informationerne ikke lander i den forkertes hænder. Dette skyldes at hackere ikke har nøglen der kan ”åbne” de krypterede data og informationer.

 

SSL er så at sige et elektronisk ”pas” hvor certifikatet øger hjemmesidens ægthed og autencitet samt troværdighed. Certifikatet er med til at browser og web-server opretter en sikker krypteret forbindelse.

Når du har købt hosting, så er det rart at kunne få support, hvis problemer opstår. En god kundeservice er en kæmpe fordel, da det kan være frustrerende og i mange tilfælde være dyrt at have en side eller funktioner, som ikke fungerer. Så hold øje med hvilken form for kundeservice udbyderen har, og om den passer til dit behov. Det kan være for eksempel chatfunktioner, email eller direkte telefonisk support.

Det er rigtig vigtigt at vælge en hostingudbyder, som understøtter et hjemmesideprogram, som passer til dine behov. Et rigtig populært CMS system er WordPress, som vi benytter os af her hos AWORK. Systemet er rigtig brugervenligt, og gør det nemmere for dig at tilgå dine forskellige sider og lave rettelser.

Webhosting hos AWORK

Her hos AWORK tilbyder vi meget mere end bare hosting. 

Vi er et full service bureau, som tilbyder alt indenfor hjemmeside, webshops, hosting, server og sikkerhed. Vi laver webshops og hjemmesider fra bunden i WordPress, og derudover tilbyder vi hosting, SSL, sikker mail og meget andet.

Hos AWORK får du
  Dansk kundeservice og support
  Stabil hosting og servere
  Professionelt server setup
  Fast pris

Gazelle AWORK

Hvilken slags hosting skal jeg vælge?

Du skal vælge den hostingplan, som passer til dit behov. Det vil sige, at du skal tage højde for, hvor meget plads du skal brug, hastighed, trafik og database. Der er mange faktorer man skal vurdere når mange vælger sin host og server.

Lad os tage en uforpligtende snak omkring dit hosting setup. Kontakt os nedenfor eller ring til os på 88374788