Dedikeret server til din virksomhed

Med en dedikeret server løsning hos os, undgår du serverproblemer såsom dårlig performance, langsom ydeevne og hacking af din webshop/hjemmeside. Vi opsætter, hoster og administrerer din server. Derudover yder vi fuld support og overvågning af serveren 24/7. 

Fra kr. 1.399,- /md

Bronze

Simpel dedikeret hosting
kr 1399
/md
 • Kontrolpanel
 • Minimum 2 TB plads og 16 GB RAM
 • SSL Certifikat
 • Dedikeret IP adresse
 • Dedikeret server administrator
 • Løbeperiode 1 år

Sølv

Professionel dedikeret server
kr 1049
/md
 • Kontrolpanel
 • Minimum 2 TB plads og 16 GB RAM
 • SSL Cerifikat
 • Dedikeret IP adresse
 • Dedikeret server administration
 • Løbeperiode 2 år

Dedikeret server hosting

Har du en hjemmeside/webshop med meget trafik, og oplever du tit hackerangreb eller andre tekniske udfordringer? Så er vores dedikeret server løsning relevant for dig! 

Hvad er en dedikeret server?

At have en dedikeret server løsning hos os betyder, at vi hoster din server i vores datacenter, og at pladsen udelukkende er lejet ud til dig. Med en dedikeret server deler du altså ikke din server med andre hjemmesider (såkaldt shared hosting). Derfor er en dedikeret server løsning den optimale løsning for dig, der ønsker bedste ydeevne på din hjemmeside eller webshop.

Alle de tekniske aspekter af, at have en dedikeret server, vil også være overdraget til os. Du vil derfor få alle fordelene ved en dedikeret server løsning, uden at du skal have de tekniske kompetencer til at drifte den, da vi sørger for sikkerhed, opsætning osv. 

Læs mere om fordelene og ulemperne ved shared og dedikeret hosting. 

AWORK dedikeret server
AWORK er SSL Partner med Comodo
Comodo er partner med AWORK Webbureau

Vi er officiel SSL partner med Comodo

Hvis du er interesseret i at høre mere om de SSL Certifikater, vi kan levere, er du velkommen til at kontakte os på: 88 37 47 88. 

AWORK standard

Til højre kan du læse, hvad der er med i en dedikeret server hosting aftale hos os. Det er dog ikke kun begrænset til dette, så tag endelig fat i os for en uforpligtende dialog om dine muligheder for hosting.

Hvorfor AWORK?

Anerkendt bureau siden 2012

Altid tilfredshedgaranti

Toppen af Trustpilot

Gazelle 2021

Hvad får du med i en dedikeret server løsning hos os?

En dedikeret server betyder, at du har din helt egen server og hosting-løsning, som du ikke deler med andre (såkaldt shared hosting). På den måde skal du ikke dele ressourcer med andre, hvilket sikrer en mere stabil drift for din hjemmeside eller webshop. En dedikeret server er især relevant for dig, som har en webshop eller hjemmeside, som kræver det højeste niveau af drift, hastighed og sikkerhed. Dedikeret server er på den måde det ypperste indenfor hosting og server sammenlignet med andre typer, såsom virtuel eller delt server.

Få den bedste hosting i Danmark hos AWORK

Hos AWORK tilbyder vi dedikeret server hosting til billige priser, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Ring til os på 88 37 47 88, og hør mere om vores hosting-løsning. 

En høj ydeevne er især vigtigt for webshops eller hjemmesider, som tager imod meget trafik. Hvis du har din hjemmeside eller webshop på en delt server, så vil du kunne mærke udsving i hastigheden, hvilke i mange tilfælde er på grund af serveren. For hvis andre hjemmesider, på samme server, trækker en stor mængde trafik, så vil du kunne mærke et fald i hastigheden på din. Med en dedikeret server er alt båndbredden dedikeret til din hjemmeside alene.

Når du er på en delt server, så ligger ansvaret for sikkerhed på din hostingudbyder, som installerer firewall og andre sikkerhedsprogrammer. Her er sandsynligheden for at blive udsat for hackerangreb også større, da du deler risikoen med mange andre hjemmesider.

Hvis du har en dedikeret server, har du muligheden for at installere præcis de sikkerhedsprogrammer, du vil. Derudover er der mindre risiko for at blive hacket, da din side er den eneste på serveren. Hos AWORK ved vi, hvordan vi beskytter serveren mod D-Dos angreb m.m. 

Når du køber dedikeret server hosting hos os, tilkøber du også fuld support og 24/7 driftsovervågning. Med en dedikeret server sørger vi for, at din hjemmeside eller webshop altid er i sikre og professionelle hænder. Du har adgang til telefonsupport 24/7, hvor vores dygtige teknikere sidder klar til at hjælpe dig. 

✓  Højere oppetid

✓  Bedre performance

✓  Mere sikkerhed

✓  Mere pålidelig

✓  Højere fleksibilitet

Start med en uforpligtende snak

Har du brug for mere stabilitet, hastighed og sikkerhed, så tilbyder AWORK billig hosting af din dedikeret server. Ring til os på 88 37 47 88, og hør mere om dine muligheder.

Vores teknikere sidder klar til at hjælpe dig.

FAQ

De oftest stillede spørgsmål finder du nedenfor. Hvis ikke du finder svaret på dit spørgsmål, er du mere end velkommen til at skrive til os i chatten eller kontakte os via vores kontaktinformation.

Hosting af hjemmeside, også kaldet webhosting, er den infrastruktur, som gør, at din hjemmeside kan findes på internettet. En webhost er en udbyder af hosting, til personer som gerne vil have en hjemmeside på internettet.

Alle hjemmesider har hosting på forskellige servere rundt omkring i verden. Her betaler alle en månedlig eller årlig pris for at leje en plads på internettet. Begrebet hosting kan virke forvirrende for mange, men egentlig kan man se det som, at du betaler for at leje en plads hos en udbyder, ligesom du vil gøre, hvis du skulle leje en lejlighed.

Ligesom med leje af lejligheder, er der stor forskel på priser, og hvad man får med i lejen. Det er derfor vigtigt at holde øje med, hvad du får med i din hosting af hjemmeside, og om der er nogen anmeldelser på udbyderen.

Når du betaler for hosting af hjemmeside, og en person søger efter din hjemmeside, henter din browser informationerne ned fra serveren, som vises til brugeren. For at have en hjemmeside på internettet skal du have et domæne, som kan ses som identifikation for din side. Ved indtastning af domænet findes de rigtige informationer frem til brugeren.

Vi oplever ofte at der kan opstå lidt forvirring i forhold til domæne og hosting, så det er meget godt at få på plads.

Dit domæne kan ses som din adresse, som bruges, når nogen søger efter dig. Hosting er det sted, hvor domænerne hører til, og hvorfra informationerne bliver hentet, når nogen søger efter domæner.

Du skal vælge den hosting, der passer til dit behov. Det vil sige, du skal tage højde for, hvor mange personer der besøger din side, hvor stor dine side er, sikkerhed, hastighed, dit CMS system og meget mere. Det kommer vi nærmere ind på herunder.

Oppetid:

Vi har sikkert allesammen prøvet det før. Du vil besøge en hjemmeside eller webshop, men pludselig fungerer den ikke. Det sker nærmest for alle hjemmesider i kortere eller længere tid, og blandt de store hostingselskaber er det et vigtigt parameter for, hvor godt deres hosting performer. Bag alle former for IT er der noget drift, som grundet menneskelige eller tekniske fejl, vil gå ned på et tidspunkt. Oppetid handler derfor om den tid, hvor systemet kører, hvorfor den gerne skal være så høj som muligt.

Tilgængelig lagerplads:

Når du køber hosting af hjemmeside eller webshop, skal du ofte tage stilling til, hvor meget lagerplads du skal bruge. I de fleste tilfælde er det muligt at vælge en standardplan, som fungerer fint for de fleste hjemmesider. Hvis du derimod skal opbygge en stor webshop eller hjemmeside med mange tusind sider, skal du holde øje med mulighederne for opgradering og priserne på de større hostingpakker.

Månedlig trafik:

Hvis du har en hjemmeside eller webshop i forvejen, har du måske en idé, om hvor mange besøgende om måneden du har. Hvis du skal i gang med at bygge en hjemmeside eller webshop op fra bunden, er det godt at gøre sig nogle tanker om månedlig trafik. Du vil i de fleste tilfælde kunne opgradere din hostingpakke, men det er fint at sætte et realistisk mål fra start. Det er selvfølgelig ikke muligt at sige det præcise antal, men på baggrund af dit budget, og den service eller produkt du sælger, vil de fleste kunne sige, om de regner med 100 eller 10.000 besøgende om måneden. Nogle hostingselskaber har nemlig begrænsninger på, hvor mange månedlige besøgende du kan have, før du skal betale én ekstra månedlig pris. Så det er rigtig fornuftigt at vælge et cirka antal besøgende om måneden.

Hastighed:

Hvis du kender til begrebet SEO, så ved du, at Google elsker hurtige hjemmesider. Der kan være stor forskel på hastigheden for din hostingudbyder, og du bør derfor tjekke op på deres hastighed. Mange billige udbydere har ofte overfyldte servere, så vær opmærksom på dårlige anmeldelser, da det kan have store konsekvenser for din trafik.

Sikkerhed:

Det er vigtigt at have styr på sikkerheden, når du vælger hostingudbyder. Her skal du sørge for, at der bliver lavet back-ups på din side og kørt løbende sikkerhedstjeks. På den måde er sandsynligheden for at dine side er oppe konstant langt højere.

Kundeservice:

Når du har købt hosting, er det rart at kunne få support, hvis problemer opstår. En god kundeservice er en kæmpe fordel, da det kan være frustrerende, og i mange tilfælde dyrt, at have en side eller funktioner, som ikke fungerer. Så hold øje, med hvilken form for kundeservice udbyderen har, og om den passer til dit behov. Det kan være for eksempel chatfunktioner, email eller direkte telefonisk support.

CMS system:

Det er vigtigt at vælge en hostingudbyder, som understøtter et hjemmesideprogram, som passer til dine behov. Et rigtig populært CMS system er WordPress, som vi benytter os af her hos AWORK. Systemet er rigtig brugervenligt, og gør det nemmere for dig at tilgå dine forskellige sider og lave rettelser.

At vælge hostingudbyder handler meget om dine behov og størrelsen på din hjemmeside. Vores eksperter står til rådighed, hvis du har spørgsmål til hjemmesider eller webhosting, ring til os på 88 37 47 88, og hør mere om dine muligheder. 

En dedikeret server betyder, at du har din helt egen server, du ikke deler med andre. På den måde skal du ikke dele ressourcer med andre, hvilket sikrer en mere stabil drift for din hjemmeside eller webshop. En dedikeret server er især relevant for dig, som har en webshop eller hjemmeside, som kræver det højeste niveau af drift, hastighed og sikkerhed. Dedikeret server er på den måde det ypperste indenfor hosting og server sammenlignet med andre typer, såsom virtuel eller delt server.

Pris

Hvis du har hosting på en delt server, deler du omkostningerne på flere domæner, hvilket ofte er en billigere løsning. Når du har en dedikeret server, er det klart, at du sidder med omkostningerne alene, men samtidig har du flere muligheder og langt flere funktioner til rådighed. Hos AWORK tilbyder vi billig hosting af en dedikeret server, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten.

Ydeevne

En høj ydeevne er især vigtigt for webshops eller hjemmesider, som tager imod meget trafik. Hvis du har din hjemmeside eller webshop på en delt server, vil du kunne mærke udsving i hastigheden, hvilke i mange tilfælde er på grund af serveren. For hvis andre hjemmesider, på samme server, trækker en stor mængde trafik, vil du kunne mærke et fald i hastighed. Med en dedikeret server er alt båndbredden dedikeret til din hjemmeside alene.

Sikkerhed

Når du er på en delt server, ligger ansvaret for sikkerhed på din hostingudbyder, som installerer firewall og andre sikkerhedsprogrammer. Her er sandsynligheden for at blive udsat for hackerangreb også større, da du deler risikoen med mange andre hjemmesider. Hvis du har en dedikeret server, har du muligheden for at installere præcis de sikkerhedsprogrammer du vil, og her er der mindre risiko for at blive hacket, da din side er den eneste på serveren.

Andre fordele ved dedikeret server:
 • Højere oppetid
 • Bedre performance
 • Mere sikkerhed
 • Mere pålidelig
 • Højere fleksibilitet

At have en dedikeret server gennem AWORK betyder, at du får den bedste hosting i Danmark, når du lejer en fysisk server i et datacenter, som kun er dedikeret til dig. Vi sørger for, at pladsen udelukkende er lejet ud til dig, mens vi står for selve driften. På den måde vil alle de tekniske aspekter, af at have en dedikeret server, være overdraget til os. Du vil derfor få alle fordelene ved en dedikeret server uden at skulle have de tekniske kompetencer til at drifte den, da vi sørger for sikkerhed, opsætning osv.

Vi tilbyder billig hjemmeside hosting. Så ring på 88 37 47 88, og hør mere om dine muligheder for den bedste hosting i Danmark. 

Dedikeret server hosting

Hos AWORK tilbyder vi hosting med dedikeret server hosting af hjemmeside og webshop, så du ikke behøver dele din egen server med andre. På den måde skal du ikke dele ressourcer med andre, og du sikrer dig den bedste ydeevne på din hjemmeside/webshop. Dette er modsat hostingaftaler med en virtuel server eller delt server (shared hosting). En serverløsning, hvor serveren er dedikeret til dig, er en fordel for dig, der oplever meget trafik, langsom ydeevne eller en hacket hjemmeside/webshop. Dedikeret server er på den måde det ypperste indenfor hosting og server sammenlignet med andre typer, såsom virtuel eller delt server (såkaldt shared hosting)

Med en dedikeret server får du også kontrolpanel i Plesk, som sikrer stabil og sikker hosting.

Forskellen på delt og dedikeret server

Hvis du har hosting på en delt server, deler du omkostningerne på flere domæner, hvilket ofte er en billigere løsning. Når du har en dedikeret server, er det klart, at du sidder med omkostningerne alene, men samtidig har du flere muligheder og langt flere funktioner til rådighed.

En høj ydeevne er især vigtigt for webshops eller hjemmesider, som tager imod meget trafik. Hvis du har din hjemmeside eller webshop på en delt server, så vil du kunne mærke udsving i hastigheden, hvilket i mange tilfælde er på grund af serveren. For hvis andre hjemmesider, på samme server, trækker en stor mængde trafik, så vil du kunne mærke et fald i hastighed. Med en dedikeret server er alt båndbredden dedikeret til din hjemmeside alene.

Når du er på en delt server, ligger ansvaret for sikkerhed på din hostingudbyder, som installerer firewall og andre sikkerhedsprogrammer. Her er sandsynligheden for at blive udsat for hackerangreb også større, da du deler risikoen med mange andre hjemmesider. Hvis du har en dedikeret server, har du muligheden for at installere præcis de sikkerhedsprogrammer, du vil. Desuden er der mindre risiko for at blive hacket, da din side er den eneste på serveren.

Den bedste serverløsning for dig

Det hele handler om dit behov. Har du brug for mere stabilitet, hastighed og sikkerhed, er dedikeret server sikkert relevant for dig. Dog kan dedikeret server være lidt dyrere i drift end delt hosting, hvorfor det ofte er sider med meget trafik, som er interesseret i dedikeret hosting.

 

Fordelene ved dedikeret hosting er bl.a.:

 • Bedre ydeevne sammenlignet med fx shared hosting
 • En unik og dedikeret IP-adresse
 • Ressourcerne på serveren deles ikke med andre
 • Tårnhøj sikkerhed, der kan tilpasses dine specifikke behov
 • Mindre sandsynlighed for en hacket hjemmeside
 • Vores specialister står for overvågning og sikkerhed
 • Hosting hjælp 24/7
 • Fuld support til serverproblemer

Det betyder altså, at den eneste ulempe ved en dedikeret server er, at det er en dyrere server løsning end en shared hosting. Dog kommer vi dette i forkøbet hos AWORK, da vi tilbyder billige hjemmeside hosting, uden at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten. 

Dedikeret hosting af hjemmeside eller webshop hos AWORK

At have en dedikeret server gennem AWORK betyder, at du lejer en fysisk server i et datacenter, som kun er dedikeret til dig. Vi sørger for, at pladsen udelukkende er lejet ud til dig, mens vi står for selve driften. På den måde vil alle de mere tekniske aspekter, af at have en dedikeret server, være overdraget til os. Du vil derfor få alle fordelene ved en dedikeret server uden at skulle have de tekniske kompetencer til at drifte den, da vi sørger for sikkerhed, opsætning osv.

Vi tilbyder billig hjemmeside hosting. Så ring på 88 37 47 88, og hør mere om dine muligheder.