Facebook Annoncering

Facebook er det største sociale medie i verden, hvilket betyder, at din målgruppe helt sikkert også at finde på Facebook. Vi er eksperter i Facebook Ads, og med vores hjælp øger du engagement, trafik og konverteringer til din hjemmeside. 

Fra kr. 2.399,- /md

Prisberegner - Sociale medier annoncer

1
2
3
4
5

Beregn dit prisestimat på 2 minutter

Vælg den mulighed, der passer bedst til dig

Hvor stor er din virksomhed?

Følg disse simple trin, så vi kan beregne prisen på dit projekt

Fra 23 køb per md til 150 køb per md

Ved at samle annonceringen i én kampagne, ved at lade Facebooks algoritme styre og ved at fokusere på social proof og personlighed, gik skabagtig fra 23 køb pr. måned til 150 køb pr. måned gennem AWORK Facebook annoncering.

Derudover gik Skabagtig fra en gennemsnitlig pris pr. køb på kr. 25 til en pris pr. køb på kun kr. 7,83 på bare 2 måneder. Skabagtig løftede salget til nye højder gennem de sociale medier Facebook og Instagram gennem AWORK. 

Vil du gerne høre mere om casen og muligheder for dig og din virksomhed – så ring til Allan på 88374788

Allan Hansen

Allan Hansen

CSO og Partner
88374788

skabagtig-case

AWORK standard

Til højre kan du læse, hvad der er med i vores Facebook annoncer som standard. Det er dog ikke kun begrænset til dette, så tag endelig fat i os for en uforpligtende dialog.

Hvorfor AWORK?

Anerkendt bureau siden 2012

Altid tilfredshedgaranti

Toppen af Trustpilot

Gazelle 2021

Hvad får du med i Facebook Ads?

Som noget helt unikt, får du tilknyttet en fast Ads-specialist, som hjælper dig med at maksimerer outputtet af dine Facebook annoncer. Vores specialister sikrer sig, at du ikke smider penge “ud ad vinduet” eller bruger dem forkert. Ads-specialisten hjælper dig med alt fra opsætning, til tekstforfatning og overvågning af dine annoncer. 

Facebook har mere end 2,8 milliarder bruger verden over, og netop derfor er Facebook et godt sted at starte, hvis du vil øge synlighed og kendskab til din virksomhed. Vores Ads-specialister kender til alt det tekniske bag Facebook annoncering og opslag, og ved, hvordan du fanger din målgruppe. Gennem annoncering sørger vi for, at du er i top of mind, hos dine (potentielle) kunder. 

Vores Ads-specialist udarbejder sammen med dig en strategi og contentplan for dine annoncer. Vi sørger for, at du kommer godt fra start og skaber klare målsætninger for din online tilstedeværelse. Med den rigtige strategi skaber vi awareness, flere besøgende og salg til din virksomhed. 

Dit content er altafgørende for, hvordan dit organiske og betalte indhold performer på Facebook. Vores Ads-specialister udarbejder derfor alt content for dig, og skriver teksterne til dine annoncer. Vi kvalitetsikrer dine annoncer, og skaber indbydende indhold, som fanger din målgruppe. 

Vi hjælper dig med at målrette dine annoncer, så annoncerne rammer de helt rigtige brugere, som er interreseret i dit produkt. Med Facebook Ads kan du indsnævre din målgruppe, så du ikke spilder tid og penge på dem, som alligevel ikke klikke og konverterer. Vi opsætter også remarketing flow, som automatisk følger op på dine besøgende, og påvirker dem, indtil de er klar til at foretage en handel. 

Visuelt content virker, da det fanger brugernes opmærksomhed og engagement. Det kan derfor betale sig, at skyde nogle penge efter gode billeder og videoer til dine annoncer. Vi tilbyder hjælp til billede- og videoproduktion. Vores professionelle team står altid klar, til at producere det visuelle content for dig. 

Jeg støder tit på folk som tror de benytter Facebook annoncering til fulde, men når jeg så gennemgår deres annoncering, så ser jeg at de går glip af en masse potentiale.

Det handler nemlig ikke så meget om blot at få opsat nogle kampagner og så lade dem køre - arbejdet består i større grad om det løbende vedligehold så man kan ramme en så relevant målgruppe som muligt.

Det er på den længere bane man virkelig mærker succesen med sin Facebook annoncering.
Camilla Piper Rafaelsen
SoMe Specialist

Se lidt af vores arbejde nedenfor

Vi søger altid dybdegående indsigt i vores kundes virksomhed og industri.
Det sikrer, at vi får skabt et stærkt digitalt fundament, som giver
resultater på den lange bane.

Processen

Vi har siden 2012 arbejdet med Facebook Ads. Du er dermed sikret et Facebook-bureau med kæmpe know-how. I AWORK ved vi. derfor hvad der skal til for at opnå resultater gennem målrettet og skarp annoncering. 

Kendskab og analyse

Første skridt er at stifte kendskab med jeres brand, branche samt konkurrenter. Den information vil skabe fundamentet for hele jeres Facebook Ads kampagner og være startindekset.
Derefter udarbejder vi jeres strategi og contentplan på baggrund af den information vi har indsamlet i første step. Sammen med jeres mål kan vi nu afgøre, hvilken vej vi skal gå med jeres annoncer.

Content udarbejdelse

Vi udarbejder content for dig, og skriver teksterne til dine annoncer. Vi kvalitetsikrer dine annoncer, og skaber indbydende indhold, som fanger din målgruppe. Vi bruger gerne visuelt materiale i vores annoncer, det kan både være videoer og billeder der fanger brugeren. 

Resultater og mål

Vi har nu annonceret for jer i periode og resultaterne og målinger giver effekt. Nu kigger vi på om vi skal lave nye annoncer eller optimere eksisterende ydeligere. Med i annonceprisen får du også en månedlig rapport, hvor vi rapporterer om brug af annoncekroner, resultater og udvikling. 

FAQ

De oftest stillede spørgsmål finder du nedenfor. Hvis ikke du finder svaret på dit spørgsmål, så er du mere end velkommen til at skrive til os i chatten.

Facebook annoncering er et af de bedste annonceringsværktøjer til at fremme et brand, produkt eller service til et kæmpe publikum. Facebook annoncering er nu blevet et af de vigtigste aspekter inden for online markedsføring, da det er et medie flest mennesker på verdensplan benytter hver eneste dag.

I modsætning til andre sociale medier og søgemaskiner, som typisk sigter efter at opbygge link-popularitet hos hjemmesider og dermed forbedre hjemmesiders søgemaskineplacering, så fokuserer Facebook på at styrke det sociale medie aspekt ved hjælp af principperne indenfor viral markedsføring og herigennem øge online popularitet.

Facebook Ads opbygges via Facebooks annonceringprogram Facebook Business. På Facebook Business, er det muligt at administrere dine igangværende annoncer og oprette nye annoncer. Når du betaler dig til at markedsføre dig på sociale medier, vises dine annoncer på andres profilers Facebook feed, selvom de ikke “Synes god om” din virksomhedsprofil.

Når brugere opretter en Facebook profil er det muligt at oplyse personlige data herunder: Køn, alder, etnicitet, religion, single/parforhold/gift, arbejdsområde og meget mere. Det er disse informationer, vi benytter os af, når vi skal ramme en specifik målgruppe til dine annoncer.

Facebook ejer også Instagram, hvor du derfor kan køre de samme kampagner her, som på Facebook. Vi kan hjælpe dig med at kombinere Facebook -og Instagram Ads, så du reklamerer på begge platforme.

På Facebook er det muligt for dig, at oprette en virksomhedsprofil. Her kan du poste relevante opslag, billeder og artikler fra din hjemmeside eller webshop. Det er nødvendig for os at du har en virksomhedsprofil, for at vi kan hjælpe dig med Facebooks Ads.

Alle typer virksomheder kan benytte sig af Facebook Ads. Det vil helt sikkert gavne din virksomhed at benytte Facebook annoncering, hvis du har budskaber, du gerne vil have skal ramme en større målgruppe, hvis du har et produkt du gerne vil sælge eller en ydelse eller service, som flere mennesker skal vide eksisterer.

AWORK tilbyder Facebook annoncering pakker, som er skræddersyet til dit behov for annoncering. Kontakt derfor en af vores konsulenter på telefon: +45 88 37 47 88 eller via e-mail: smb@craft.awork.dk. Vi har nogle af de mest konkurrencedygtige priser på markedet, når det kommer til Facebook annoncering.

Hos AWORK tilbyder vi annonceringspakker, som er skræddersyet til dit behov, hvorfor priserne på pakkeløsningerne varierer. Vores priser starter fra kr. 2.499,- /md.

Betaling til Facebook bestemmer du selv, og du kan til enhver tid sætte din kampagne og dit budget på pause. Vi anbefaler dog at bruge mere end 10 kr/dag, da prisen også afgører hvor mange Facebook-brugere, dine annoncer når ud til.

Som helt ny Facebook Ads-bruger vil du formentlig skulle sætte et par tusinde kroner af til annoncering for at sætte gang i din forretning. Derefter vil vi hos AWORK kunne optimere dine annoncer, så du når længere ud, rammer de rigtige personer og ender med en lavere klik-pris.

Kontakt en af vores konsulenter på telefon: +45 88 37 47 88 eller via e-mail: smb@craft.awork.dk. Vi har nogle af de mest konkurrencedygtige priser på markedet, når det kommer til Facebook annoncering.

Det er svært at definere en bestemt tidsperiode for din annonce.  Er der tale om en bestemt kampagne skal din Facebook annonce blot køre så længe tilbuddet er gældende.

 

Er der tale om generel annoncering, vil det være fint at lade annoncen køre i tre til fire uger. Derefter kan der tages stilling til, om det er værd at lade annoncen køre videre eller om der skal ske ændringer i det visuelle udtryk, i budskabet eller målgruppen.

Alt dette skal vi nok hjælpe dig med at vurdere. Vi holder løbende øje med din annoncering, så vi kan stoppe eller forlænge dine annoncer efter behov.

 

Kontakt derfor en af vores konsulenter på telefon: +45 88 37 47 88 eller via e-mail: smb@craft.awork.dk for at få hjælp til Facebook annoncering.

For under kr. 10 om dagen kan du få resultater med Facebook annoncering. Vi målretter markedsføringen efter konkrete målgrupper, hvor sporingsmulighederne er kæmpestore og du vil få viden om dine kunder, som du ikke havde før. Vi hjælper over hundredevis af små, mellemstore og store virksomheder med deres annoncering på Facebook.

En af de primære årsager til, at mange virksomheder vælger os til deres annoncering er, at vi opsætter mål og forventninger til resultaterne. På den måde ved du præcist hvad du får, for dine annoncekroner.

Facebook annoncering giver din virksomhed utallige fordele. Hvis du ønsker at dominere dit marked, har vi anført de fordele, som er afgørende for din virksomheds succes.

 • Du kan nå millioner af kunder inden for meget kort tid.
 • Din hjemmeside/webshop vil tiltrække konstant strøm af organisk trafik.
 • Du vil være i konstant kontakt med dine kunder / slutbrugere.
 • Du opnår en bedre forståelse af dine kunders præferencer.
 • Du vil nyde godt af forbedret brand-synlighed.
 • Dataindsigt til udvikling og effektivisering af markedsføringsstrategier.
 • Effektiv promovering af generelle -og sæsonbetonede tilbud.
 • Tiltrækning af nye kunder, forbedret brandloyalitet og øget omsætning.

Vi tilbyder meget omfattende Facebook annoncering!

Vi tager os af alt. Det eneste du skal gøre er blot at give os de nødvendige oplysninger om din virksomhed, hvad du gerne vil opnå med Facebook Ads og hvilken type annoncering du ønsker. Vi udarbejder selvfølgelig en strategi i fællesskab, så du behøver ikke at have alle svarene klar med det samme.

Når du erhverver dig AWORKs Facebook annonceringsløsning, vil vores eksperter opsætte en ny Facebook-konto til dit brand i Facebook, med mindre du allerede har en. Vi vil designe dine annoncer således, at dit brand skiller sig ud af mængden. Din profil vil blive promoveret til lige nøjagtigt den målgruppe du ønsker og AWORKs Facebook annoncering omfatter også opbygning af Facebook-fans.

Vi tilbyder også fotografering og udarbejdelse af videomateriale til dine Facebook Ads, så du skal tage produktbilleder eller skyde annonceringsvideoer.

Hvorfor er Facebook annoncering en uundværlig ingrediens i din virksomheds marketing strategi? Hvorfor har Facebook annoncering så stor betydning for din virksomhed? Statistikken taler for sig selv, se nedenfor:

 • Der er 1,3 milliarder aktive månedlige brugere.
 • Omkring 800 millioner mennesker logger på Facebook dagligt.
 • Ca. 20% årlig stigning i medlemmerne.
 • 300 millioner billeder uploades dagligt.
 • Facebook-brugere bruger i gennemsnit 20 minutter dagligt på Facebook.
 • Facebook giver adgang til folk fra alle aldersgrupper.
 • Du kan interagere med dine slutbrugere via Messenger og kommentarer.
 • Du kan nå dine kunder på over 70 sprog.

Alle disse tal har en betydelig markedsføringsværdi for dit brand. Med andre ord, så har Facebook magt til at sætte dit brand lige for næsen af publikum – og det er det, som betyder mest for din virksomhed. Facebook er altså en af de hurtigste måder at nå din målgruppe på.

Vi analyserer din hjemmeside/webshop samt Facebook-side – alt sammen med henblik på, at det er korrekt sat op i forhold til de besøgende som kommer fra Facebook. Her analyserer vi, om din webløsning er klar, til at omdanne de besøgende til kunder.

Det er særdeles vigtigt, at det hele er korrekt sat op og på plads inden dine Facebook annoncer bliver udviklet og aktiveret, så du får mest muligt ud af dine annoncekroner. Vi analyserer på føglende:

 

 • Produkt og/eller budskaber, som skal annonceres omkring.
 • Landingpage: den side dine annoncer henviser til.
 • Funktionerne og designet på din hjemmeside/webshop.
 • Om din hjemmeside/webshop er opdateret iht. Facebooks principper.

Vi analyserer din målgruppe og ser hvor de mest købeklare kunder befinder sig og hvilke søgeord de benytter. I analysen kigger vi på geografi, alder, sprog samt tidsperiode som dine annoncer skal kunne ses af dine potentielle kunder.

Ud fra vores analyse får vi et godt indblik i, hvordan vi skal udforme dine annoncer. Vi ved hermed hvordan vi skal fremvise dit budskab på en professionel måde, som vækker købelyst hos brugeren. I korte træk gør vi følgende:

 • Analyse af din målgruppe og dennes interesser.
 • Analyse af søgeord, annoncer og kampagner.
 • Analyse af konkurrenter.
 • Analyse af hvad dine potentielle kunder søger på.

Efter vores analyse påbegynder vi selve udvikling af annoncerne. Annoncerne og kampagnerne bliver udviklet af AWORKs Facebook specialister i samarbejde med AWORKs tekstforfattere.

Samspillet mellem vores AdWords specialister og tekstforfattere sikrer, at dine annoncer fremstår så flotte og velformulerede som muligt. Vi har mange års erfaring med hvilke virkemidler, som fanger brugernes interesse ved annoncering.

 • Opsætning af kampagner.
 • Opsætning af annoncer.
 • Opsætning af søgeord.
 • Opsætning af målsætninger.

Vi optimerer løbende dine annoncer, kampagner og søgeord for at forbedre konverteringsraten fra Facebook Ads. Vi installerer konverteringscripts på din hjemmeside/webshop, så du kan se præcis hvor mange annoncekroner, du betaler, for hver kunde du erhverver.

Du vil desuden også kunne se præcis hvilke annoncer der giver dig flest klik og flest henvendelser. Du vil så kunne se dit ROI (Return On Investment) – altså hvor meget du får ud af dine annoncekroner. Vi opsætter også retargeting, hvilket betyder, at brugere som har været inde og besøge din hjemmeside/webshop, vil få vist annoncer fra dig, når de besøger andre sider på nettet. Dette er en oplagt mulighed for at fange en kunde, som du måske ville have mistet, hvis du ikke havde benyttet dig af Facebook Ads.

 • Løbende optimering og vedligeholdelse.
 • Opsætning af konverteringsscripts.
 • Opsætning af Facebook Retargeting.

Er du klar til at komme i gang?

Bliv kontaktet ved at klikke på knappen nedenfor eller ring på 88 37 47 88.
Vi rådgiver jer til valg af den rette løsning og strategi, så vi sammen kan opnå jeres mål.