HVAD ER SEO?

SEO er for en hjemmeside, hvad benzin er for en bil. Hvad hjælper det at have den fedeste bil, hvis den ikke bliver brugt? Absolut ingenting. SEO hjælper dig med at få flere besøgende og dermed flere kunder. Vi vil helt klart anbefale dig, at du får SEO til din hjemmeside eller webshop.

SEO for begyndere

Alle vil være nummer 1 på Google Men hvad er fordelene og hvordan kommer din virksomhed til at være nummer 1 på Google?

Hvor mange sider er der på internettet?

Forestil dig, at hver internetside på internettet svarer til et græsstrå. Det svarer til 50 fodboldbaner! Der er nemlig registreret 18,5 mia. internetsider og det tal vokser for hver dag der går.

Hvor mange mennesker bruger internettet?

Internettet bliver brugt af 2 mia. mennesker – dvs. 1/3 af verdensbefolkningen.

Hvordan finder folk de ting de skal bruge?

Der foretages 3,5 mia. søgninger HVER DAG! 85,8% af disse søgninger foretages via Googles søgemaskine.

SEO er vejen til at blive fundet på internettet

Hvordan kommer min virksomhed til toppen af Google?Du kan ikke rangere højt på alt, så find ud af hvad dine kunder søger efter. F.eks. hvis du har en blomsterhandel på Frederiksberg, kunne det være godt at rangere højt på “Blomsterhandel Frederiksberg”.

Sørg for at dit website er læsevenligt overfor søgemaskiner som Google. Dit website bliver nødt til at være kodet og organiseret korrekt for at udnytte søgemaskinerne bedst muligt. Sørg for at dit indhold har kvalitet og relevans for din virksomhed, dine læsere og søgemaskinerne. Unikt indhold som fokuserer på enkelte søgeord/keywords som dine kunder søger efter, er et krav. Du skal sørge for at have alle de rette søgeord/keywords plcaeret de rette steder på din hjemmeside. Links er ligesom skilte på landevejen, der viser vej hen til et bestemt sted. Interessante steder har mange skilte, som viser vej hen til dem. Sørg for, at du har mange links hen til din hjemmeside med den rette tekst, fx ‘blomsterhandel’, hvis du er en blomsterhandel, da søgemaskinerne så vil finde dig interessant for folk som søger efter netop det søgeord.


AWORK garanterer din virksomhed øget synlighed og dermed en synlig forskel på bundlinjen.

Det er ikke nok, at brugere besøger din hjemmeside eller webshop. Det er essentielt, at brugeren foretager brugbare handlinger der leder til at konverteringer eller salg. Dette kan søgemaskineoptimering bruges til. Med målinger af de handlinger som dine besøgende foretager sig på din hjemmeside eller webshop, er det muligt at optimere således, at du hele tiden kan øge din konverteringsrate.


Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at komme i gang med SEO?

Har I brug for hjælp til at ligge en målrettet og effektiv SEO-strategi, der skaber positive resultater på bundlinjen? Så vil vi gerne hjælpe!

Kontakt os for en uforpligtende snak:

Telefon: 88374788

E-mail: smb@craft.awork.dk

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Lej podcast og webinar studie
Viden
Ina Hawthorn Jensen

Lej et professionelt webinar-studie

Skal du afholde et webinar eller en video præsentation? Så benyt dig af vores professionelle tv-studie, med mulighed for optagelse i høj kvalitet.  Webinaret er

Læs mere »