HVORFOR FÅ LAVET SEO?

Søgemaskineoptimering får din virksomhed til tops på Google

Hvordan fungerer SEO?

Søgemaskineoptimering hjælper søgemaskinerne til nemmere at finde og indeksere din hjemmeside eller webshop. Det fortæller også personen som søger, hvad siden handler om (titel tags) og hvad de kan forvente at finde på siden. Hjemmesiden eller webshoppen kommer dermed frem på Google, når en bruger fortager en søgning.

Hvad opnår min virksomhed med SEO?

Din virksomhed opnår kvalitetstrafik til din hjemmeside i form af brugere som fortager en brugbar handling eller et køb på din hjemmeside. Din hjemmeside bliver fundet i specifikt valgte områder samt målrettede markeder og din virksomhed kommer op på et internationalt plan.

AWORKs SEO udføres af et team med mange års erfaring og vi holder os løbende opdateret med de nyeste søgemaskineopdateringer. Desuden tager AWORKs team SEO-uddannelser for at sikre kunderne den bedste placering på Google.

Hvorfor skal min hjemmeside eller webshop have SEO?

Det er altafgørende, at ens virksomhed nemt kan blive fundet på Google via de rigtige søgeord. Første sides resultater på Google er synonym med relevante kvalitetsresultater for brugeren. Det er normalt, at 90 % af al søgemaskinetrafik kommer fra de første resultater på Google.

En placering på side 1 vil skabe resultater som kan mærkes på bundlinjen, da Google og andre søgemaskiner sender handlings- og købsaktive brugere videre til din hjemmeside eller din webshop.


Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at komme i gang med SEO?

Har I brug for hjælp til at ligge en målrettet og effektiv SEO-strategi, der skaber positive resultater på bundlinjen? Så vil vi gerne hjælpe!

Kontakt os for en uforpligtende snak:

Telefon: 88374788

E-mail: smb@craft.awork.dk

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Lej podcast og webinar studie
Viden
Ina Hawthorn Jensen

Lej et professionelt webinar-studie

Skal du afholde et webinar eller en video præsentation? Så benyt dig af vores professionelle tv-studie, med mulighed for optagelse i høj kvalitet.  Webinaret er

Læs mere »