SÅ VIGTIGT ER DET MED RESPONSIVT WEBDESIGN!

I dag er alt information og viden lige ved hånden; når som helst, hvor som helst, enten via din smartphone eller tablet. Du behøver ingen gang bevæge fingrene, Siri fortæller dig alt du behøver at vide.

Hvorfor er Smartphones så vigtige?

Smartphones er en vigtig del af alle danskeres liv og mange føler sig fortabt uden en smartphone eller går i krise hvis den løber tør for strøm. På grund af denne popularitet, er det derfor også vigtigt for hjemmesider at give deres brugere en stor god online oplevelse, uanset om det er via computer, tablet eller smartphone.

Hvad er Responsive Design?

Du ved at en hjemmeside bruger responsivt webdesign, hvis displayet ser godt ud og er nem at navigere på.

Hvis du nogensinde har set på en hjemmeside på din telefon, og det er så vanskeligt at bruge, at du ender bare at give op, var det nok ikke responsiv. Dette er ikke, hvad du ønsker for din hjemmeside.

Du ønsker at dine brugere nyder deres oplevelse på hjemmesiden og er på så længe som muligt. Når dine brugere forlader dit websted pga. ikke være responsiv, går du måske glip af et potentielt salg og god omtale. Husk på at grunden til at du har en hjemmeside er at få og fastholde kunder!

Google Mobile algoritme opdatering

Hvis du ikke har hørt, eller ikke er en ivrig læser af diverse SEO blogs, så begyndte Google at rulle ud med opdateringer til deres algoritme den 21. april 2015. Denne opdatering vurderede sider på responsivt design og mobil venlighed.

Nedenfor er der et eksempel, der illustrerer, hvordan en virksomheds gennemsnitlig trafik oplevede en enorm stigning i trafik straks efter at have gået over til responsivt design.


Skal vi hjælpe jer med at lave en responsiv hjemmeside/webshop?

Kontakt os for en uforpligtende snak:

Telefon: 88374788

E-mail: smb@craft.awork.dk

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Lej podcast og webinar studie
Viden
Ina Hawthorn Jensen

Lej et professionelt webinar-studie

Skal du afholde et webinar eller en video præsentation? Så benyt dig af vores professionelle tv-studie, med mulighed for optagelse i høj kvalitet.  Webinaret er

Læs mere »