That's a wrap

Slip din indre vært, interviewer eller speaker ud og mød dine nye og gamle kunder på en ny måde. Lej vores studie, så hjælper vi dig med det hele, så du får det bedste udgangspunkt til dit webinar eller podcast.

Webinar studie

Skal du afholde webinar? Så lej vores tv-studie med professionelt udstyr. Vi hjælper dig hele vejen rundt og tilbyder hjælp med alt fra professionel optagelse, markedsføring til manuskript og indhold.

Podcast studie

Mangler du et podcast studie? Så lej vores podcast studie, så du kan optage din podcast i højeste kvalitet. Vi tilbyder markedets bedste udstyr - nemlig RØDE Rødecaster Pro pakken.

Guide og support

Har du spørgsmål? Så tjek vores FAQ nederst på siden eller kontakt os på 88 37 47 88. Vi sidder klar til at besvære alle dine spørgsmål om webinar, video præsentation og podcast.

Lej vores studie!

Lej podcast og webinar studie
Afhold Webinar

Hold dit eget webinar for dine kunder. Vi stiller op med professionelt udstyr, så du får de bedste muligheder.

Lej podcast og webinar studie
Lav et Podcast

Med vores studie, skaber vi god lyd med få midler. Vi har lavet et studie, hvor du trygt kan lave din broadcast med udstyr der er nemt at betjene. 

Lej podcast og webinar studie
Vi er med hele vejen!

Vi hjælper dig hele vejen rundt og tilbyder hjælp med alt fra professionel optagelse, klipning, redigering, markedsføring til manuskript og indhold.

Benyt dig af vores professionelle studie, og få lys, lyd og billed i topkvalitet.

Er det første gang, du skal afholde et webinar eller lave en podcast? Så har vi alt det udstyr, du skulle have behov for. Vi sætter dig ind i tingene, og sørger for, at du kommer godt fra start. Vi tilbyder hjælp til alt fra optagelse, redigering, klipning, markedsføring til manuskript og indhold. 

Lej webinar studie

Professionel optagelse i høj kvalitet.

Et studie tilpasset dine behov.

Teknisk udstyr af højeste kvalitet.

Teknisk specialist, som hjælper med opsætning og afvikling.


Professionel Webinar software med jeres logo

Mails til deltagere - både før og efter webinar.

Markedsføring via AWORK Marketing


Priser fra kr. 4.250,-

Indhent tilbud

Lej podcast studie

Professionel optagelse i høj kvalitet.

Et studie tilpasset dine behov.

Teknisk udstyr af højeste kvalitet.

Teknisk specialist, som hjælper med opsætning og afvikling.


Professionelt software

Markedsføring via AWORK Marketing


Priser fra kr. 4.250,-

Indhent tilbud
Webinar studie
Video og livestream i bedste kvalitet

Vi hjælper dig med afvikling af din  webinar eller video præsentation. Med vores studie gør vi det nemt for dig at fremstå professionelt i forbindelse med dit kommende webinar eller video præsentation. Studiet har allerede dannet rammer for adskillige interne og eksterne events, så vi er eksperter i den rigtige opsætning. 

Vi står klar med professionelle teknikkere, som kan hjælpe med optagelse i højeste kvalitet. Vi hjælper også gerne med strukturering af indhold, medietræning samt markedsføring af dit webinar eller video præsentation. Med vores kvalificeret hjælp, kan du lynhurtigt blive klar til dit webinar eller video præsentation i højeste kvalitet.  

I vores tv-studie får du de bedste forudsætninger for dit webinar eller video præsentation. Vi har opført et professionelt produktionsmiljø, som du kan leje til dit næste webinar. Hold dit webinar eller video præsentation hos os med perfekt lyd, lys og billede. 

Overveje du at leje vores tv-studie? Så kontakt os på 88 37 47 88, og hør nærmere om vores tilbud samt priser. 

Som udgangspunkt afholder vi webinar i tidsperioden kl. 8-16, det er dog muligt at afholde webinar udenfor denne tidsperiode. 

Producerer du podcast eller vil du gerne i gang? Så ved du også at lyden er alt afgørende. Derfor tilbyder vi i AWORK adgang til vores profesionelle podcast studie med alt det udstyr du skulle have behov for. Vi sætter dig ind i tingene, og sørger for, at du kommer godt fra start. 

Vi tilbyder hjælp til alt fra redigering og klipning, markedsføring til manuskript og indhold i din podcast. 

Lej vores lækre studie og skab de bedste rammer for din podcast. Vores studie har alt det professionelle udstyr du måtte ønske dig. Vi har det bedste udstyr, nemlig RØDE podcast pakken som er verdens første fuldt integrerede podcast-studio. Uanset om du er nybegynder eller professionel podcaster, er RØDE caster pakken alt hvad du kunne have brug for til at producere professionelt lydende podcasts. Pakken er tilpasset to personer men kan tilkobles op til fire mikrofoner. Med vores udstyr har du produktionsværktøj klar til brug med jingleafspilning, vokalprocessering og fire hovedtelefonudgange mm. 

Overveje du at leje vores studie? Så kontakt os på 88 37 47 88, og hør nærmere om vores tilbud samt priser. 

Podcast studie
Få kvalitetslyd og de bedste rammer for din podcast

Når du lejer vores studie, så får du et godt og intuitivt studie til rådighed, med alt du behøver for at lave den bedste podcast i god kvalitet.

Ønsker du at tilkøbe klipning, så står vores professionelle lydteknikkere klar til at hjælpe dig!  

Du kan også ringe til os på 88 37 47 88. Vi sidder klar til at besvære dine spørgsmål omkring afholdelse af webinar, podcast, video m.m.

FAQ

Et webinar, er et kursus, hvor du og dine kunder kan mødes på online. Det betyder at du og dine deltagere ikke er i samme rum, men sidder på hver sin skærm. 

Når vi planlægger et webinar, udspringer det fra et marketing emne, som vi synes skaber værdi for dig. Vi starter med brainstorming, hvor vi drøfter alle gode idéer og vælger så at gå videre med de bedste idéer. Når vi har en klar forestilling om hvordan webinaret skal foregå, laver vi et manuskript. 

 

Hvad er et webinar, med masser af gode indput, hvis disse input ikke bliver fremstillet på den rigtige måde. Når vi har skrevet vores manuskript, træner underviseren det igennem flere gange og har også en generalprøve. Generalprøven er for forretningsdrivende og marketing interesserede ligesom dig. Dette gør at hele webinaret trænes og tilrettes, indtil det er lige i skabet.

 

Læs mere om vores webinar her

Det er helt op til dig, hvor meget  AWORK er inde over dit webinar eller din podcast. Du kan blot leje et studie med professionel udstyr eller få hjælp til hele produktionen. Vi har tekniske eksperter til at hjælpe dig gennem hele processen inkl. planlægning, optagelse og post-produktion, hvis du ønsker dette.

Nej det er der ikke. Fordelen ved et webinar er at der ikke er samme begrænsning på deltagerantallet som ved et fysisk kursus. Det medfører at du kan få større rækkevidde og nå ud til endnu flere potentielle kunder. 

En podcast er et program, som du kan høre på din telefon, computer eller andre elektroniske devices. lige præcis når det passer dig. Det eneste det kræver er, et program at afspille dine podcast på. Podcast programmerne findes i mange forskellige udgaver, nogle er gratis, hvor andre koster penge. 

Vi er eksperter i udgivelse af podcasts. Når dine podcast er optaget i vores professionelle studie, hjælper vi dig trin for trin med at udgive din podcast i Apple, Spotify og/eller Google – alt afhængig af dine behov.