CareHouse

Kunde
carehouse.dk
Produkter
Google Ads, SEO, Webshop

Webshop med fokus på kundeoplevelser og responsivitet

CareHouse forhandler de bedste produkter indenfor hudpleje fra Berry En, Sportsgeler og kosttilbud. I samarbejde med CareHouse har AWORK udformet en webshop med fokus på den gode kundeoplevelse og responsivitet. Webshoppen har fokus på de mange ydelser CareHouse tilbyder som fx kosttilskud, sportsgeler og hudpleje. 

Søgeord på side et på Google

AWORK udarbejdede en søgeordsanalyse for CareHouse. Søgeordsanalysen består af forskellige søgeord målrettet virksomhedstypen og forskellige ydelser. Analysen gav gode resultater, søgeordene medførte at CareHouse kom frem på side et på Google. Hele tre og fire af de udvalgte søgeord lå på side et på Google. Yderligere har AWORK opdateret søgeord på hjemmesiden, lavet flere interne links samt opdateret metabeskrivelser med henblik på også at ramme de udvalgte søgeord.

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.