Cow-Tech

Kunde
cowtech.dk
Produkter
Google Ads, SEO, Webshop

Hjemmeside med fokus på forskellige ydelser

Cowtech er specialister i køl, mælk og staldteknik. De sælger monterer og servicerer Boumatic malkestald og Stranko malkestand samt karruseller. De sælger også staldteknik og inventar til malkestalde såsom malkerobotter, buffertank og gummimåtter til stalde. I udarbejdelse af en webshop til Cowtech, var det relevant at skabe fokus på webshoppens mange ydelser inden for blandt andet malk, køl, staldindretning, rengøring og reservedele. 

Cow-Tech

Salg og trafik til webshop

Cowtech ønskede salg, men først og fremmest at få trafik til webshoppen, som på sigt skulle føre til salg. Derfor udarbejdede AWORK en søgeordanalyse. Søgeordrene skulle især henvende sig til de kunder, der ledte efter en forhandler af det specifikke produkt. Resultatet var, at søgeordene blev godt implementeret på hjemmesiden, og at Cowtech derfor i langt højere grad blev vist på Google.

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.