Flensted Mobiles

Kunde
Flensted Mobiles
Produkter
Google Ads, SEO, Webshop​

Mere synlig online markedsføring

Flensted Mobiler forhandler uroer og mobiler, der er et dekorativt brugskunst til hjemmet, som hænger svævende fra luftet. En mobile er skabt af metaltråde, der skaber forskellige former og et kunstnerisk udtryk. En mobile er populær som uroer til babyer og er derfor god som barselsgave til mor eller dåbsgave til hende, men også oplagt blandt julegaveideer til hende, fars dag ideer eller som værtindegave inspiration. 

Flensted Mobiles ønskede at blive mere synlige på online markedsføring. AWORK har bl.a. hjulpet med at opsætte virksomhedens webshop og Google My Business. Formål med webshoppen var at gøre den mere responsiv. 

Halvering i bounce-rate

Derudover har AWORK udarbejdet søgemaskineoptimering for Flensted Mobiles, hvilket har givet en positiv effekt, da kunden kort tid efter samarbejdets opstart kunne se en halvering i deres bounce-rate.


SEO består af forskellige søgeord målrettet virksomhedstypen og forskellige ydelser. Med SEO får du ikke kun et dedikeret marketing bureau, men målbare resultater og et skub fremad i Googles søgeresultater.

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.