Gabba

Kunde
gabba-denim.com
Produkter
Facebook & Instagram Ads

Familieejet denim med globalt mindset

Gabba er et familieejet denim brand med mere end 30 års erfaring i at lave jeans. Brandet er grundlagt af Ole og Karen Madsen med en vision om at skabe et moderne denimbrand. Med et globalt mindset samler Gabba inspiration fra hele verden. Det var derfor vigtigt for Gabba, at AWORK benyttede sig af billeder og videoer på Facebook og Instagram som var taget på Mallorca, for netop at understrege det globale mindset.  

Gabba arbejder med materialer for at skabe det fedeste udtryk og stræber efter at få det maksimale ud af arbejdet med stoffet, trim og vaske. Formålet med samarbejdet var at skabe fokus på forskellige kollektioner gennem Facebook og Instagram Ads. Det var derfor relevant at AWORK at benytte sig af billeder, hvor produktet var i fokus. Gabba er et premium brand, og det var vigtigt at det visuelle udtryk også præsenterede dette.

GABBA

Effektiv markedsføring

AWORK benyttede sig af Instagram Ads og Facebook Ads for at nå ud til Gabbas potentielle kunder. Ved at fokusere på social proof og en bred målretning - samt at lade Facebooks algoritme kontrollere - formåede vi at skabe stor engagement omkring Gabba. Særligt Instagram videoerne var en succes, og fik en eksponering på alt fra 119.860 brugere til 13.979 brugere på bare en uge.

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.