Himmelev Gymnasium

Kunde
himmelev-gymnasium.dk
Produkter
Google Ads og SEO

Flere besøgende med højere tilfredshed

På Himmelev Gymnasium er der ca. 700 elever og 80 lærere. Du kan enten tage stx-eller hf-uddannelsen hos os. Når du går på gymnasiet – uanset om du går på stx eller hf – får du inspirerende og varieret undervisning på højt fagligt niveau. 

AWORK har re-designet himmelev-gymnasium.dk. Det nye re-design har gjort, at der er 91 % færre besøgende som kun kommer ind på siden og straks forlader den igen få sekunder efter. En lavere bounce rate på Solrød Gymnasiums hjemmeside betyder, at hjemmesiden har den information som de besøgende ønsker. Der er altså flere brugere som bruger længere tid på siden. Et kvalitets stempel på en hjemmeside er, at besøgende har  lyst til at bruge mere tid på siden. Dette kvalitets stempel har Solrød Gymnasiums hjemmeside i stor sti l oplevet, hvor der gennemsnitligt bruges 40 % mere tid på hjemmesiden.

Himmelev Gymnasium

33% flere sidevisninger

Efter SEO-optimeringen af hjemmesiden oplever Solrød Gymnasium 33 % flere sidevisninger. Dette betyder, at besøgende navigerer mere på hjemmesiden, grundet en overskuelig opsætning af tekst, med relevant information.

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.