Horesta

Kunde
horesta.dk
Produkter
Facebook Ads

Facebook annoncer bidrog til tilmeldinger

HORESTA er branche- og arbejdsgiverorganisation for hotel-, restaurant- og turismeerhvervet i Danmark med næsten 2.000 medlemmer. HORESTA rådgiver virksomhederne om alt fra jura og økonomi til fødevarer, miljø og politik i et af Danmarks vigtigste væksterhverv. AWORK samarbejdede med HORESTA i forbindelse med det årlige arrangement, nemlig HORESTAs årsdag. AWORK stod for Facebook annoncering i den forbindelse, som havde til formål at skaffe tilmeldinger til arrangementet. Annoncerne bestod af tekst samt grafisk materiale, som skabte synergi mellem annoncerne og HORESTAs hjemmeside.

Ved at fokusere på social proof og lade Facebooks algoritme kontrollere, formåede vi at skabe stor engagement omkring HORESTAs arrangement. 

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.