la Cour Byg

Kunde
lacourbyg.dk
Produkter
Facebook & Instagram, Google Ads, SEO, Webshop

Tømrer virksomhed får visuel identitet

La Cour Byg udfører opgaver som tømrer i Nordsjælland og omegn samt som murer i Nordsjælland og omegn. La Cour Byg har base som tømrer i Hillerød og Roskilde og udfører opgaver i hele Nordsjælland samt Roskilde og omegn hvis man fx skal have nye vinduer eller nyt badeværelse. Derudover udfører La Cour Byg både fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise. AWORK hjalp La Cour Byg med opsætning af deres webshop. På Lacourbyg.dk var det vigtigt at der var en rød tråd mellem designets layout og visuelle identitet. Ligeledes skulle Lacourbyg.dk fokusere på de forskellige ydelser webshoppen tilbyder.

La Cour Byg

Optimering af søgeordsplacering

La Cour Byg ville optimere deres antal af kunder. Google Ads var et oplagt annonceformat i dette tilfælde, fordi der kunne udvikles specifikke tekstannoncer, som omhandlede hvert produkt. Dertil blev hver tekstannonce knyttet til søgeord, som gjorde, at annoncerne kun bliver vist for kunder, som ønsker at få udført opgaver af tømrer eller murer i Nordsjælland og omegn. Til hver kampagne var der tilknyttet søgeord. Disse var søgeord, som potentielle kunder søger efter, når de efterspurgte en tømrer eller murer. På den måde sikrede vi, at alle fik vist annoncer, som gav dem værdi. Helt overordnet gik La Cour Byg 350 pladser op efter samarbejdet med AWORK . Ligeledes har hjemmesiden fået flotte fremryk på de søgeord hvor der er stor søgevolumen, hvilket betyder mere trafik til lacourbyg.dk, og potentielt flere kunder.

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.