Löfström

Kunde
lofstrom.dk
Produkter
Facebook & Instagram, Google Ads, SEO, Webshop

Flot visuelt layout med fokus på tøj kategorier

Löfström går ind for kvalitet og holdbarhed, både til fordel for os og vores planet. Dette ses i mærkets tidsløse og klassiske stil. Samtidig har Löfström også elementer, som følger med moden og de skiftende trends. Löfström er en samling af forskellige trendy mærker såsom Mos Mosh, Leveté, Moss Copenhagen. Målgruppen er kvinder i alle aldre. Löfström ønsker at levere de bedste styles til deres kunder, men samtidig med en vis variation, så alle kan være med – både i stil og pris. AWORK har opbygget lofstrom.dk op, samt hjulpet med web-support undervejs i samarbejdet. Fokus var at skabe et visuelt flot layout med indgang ind til de forskellige tøj kategorier. 

Löfström

Stor omtale ved hjælp af Facebook og Instagram Ads

Ved at samle annonceringen i én kampagne og ved at lade Facebooks algoritme styre fik vi skabt stor omtalen af Löfström. I alt blev 22.752 brugere eksponeret for Löfströms annoncer på bare 7 dage.

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.