M2Clean

Kunde
m2clean.dk
Produkter
Google Ads, SEO, Webshop

En kvalitetsikret webshop med fokus på user-experience

M2Clean sørger for rengøring til erhverv og tilbyder rengøring af store arealer – herunder gulvrengøring af store arealer såsom rengøring af lagerlokaler og rengøring af industrihaller. Det indebærer rengøring af drive in centre eller rengøring af parkeringshuse. Derudover tilbyder M2Clean også facaderensning/facadeafrensning samt facility services og facility management. Udover at hjælpe med opsætning af webshoppen, så har AWORK også løbende ydet web-support med diverse tilretninger af sitet, så brugerne får den bedste user-experience. AWORK har også hjulpet med tekstforfatning samt kvalitetssikret webshoppen, så den lever op til diverse krav.

M2Clean

Et skub fremad i Googles søgeresultater

AWORK har hjulpet med udarbejdelse af SEO-tekster til M2Clean. Teksterne har haft fokus på at ramme M2Cleans udvalgte søgeord. Søgeordene er målrettet virksomhedstypen og virksomhedens forskellige ydelser. Med SEO får du ikke kun et dedikeret marketing bureau, men målbare resultater og et skub fremad i Googles søgeresultater.

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.