Murermester Mortensen

Kunde
murermestermortensen.dk
Produkter
Facebook & Instagram, Google Ads, SEO, Webshop

Webshop med fokus på de mange ydelser

Murermester Mortensen er dine lokale murer i Vanløse. Her får du dygtige murere, der værner om de klassiske murerkundskaber, der er i murerfaget, så kunden er sikret den bedste løsning. I udarbejdelse af en webshop til Murermester Mortensen, var det relevant at skabe fokus på webshoppens mange ydelser inden for blandt andet renovering af badeværelse, renovering af facade og opmuring af væg. 

Murermester Mortensen

SEO skaber målbare resultater

AWORK har hjulpet Muremester Mortensen med SEO - også kaldt søgeordsanalyse. SEO består af forskellige søgeord målrettet virksomhedstypen og forskellige ydelser. Med SEO får du ikke kun et dedikeret marketing bureau, men målbare resultater og et skub fremad i Googles søgeresultater. Og desuden også en konstant garanti.

Når nye rækkevidder

Ved at fokusere på social proof og lade Facebooks algoritme kontrollere, formåede vi at skabe stor engagement omkring Murermester Mortensen samt virksomhedens forskellige ydelser. Ved hjælp af annoncering postede vi videoer på Murermester Mortensens Facebook og Instagram som fik en rækkevidde på 39.393 potentielle kunder på bare 7 dage.

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.