Opholdsstedet Vangeledgård

Kunde
vangeledgaard.dk
Produkter
Facebook & Instagram, Google Ads, SEO, Webshop

Et webdesign der skaber stemning

Vangeledgård er en døgninstitution for unge og voksne på fyn. Dagligdagen på gården bærer præg af en fast struktur, så beboerne finder ro i de daglige rutiner. AWORK har udarbejdet vangeledgaard.dk som henvender sig til sagsbehandlere, socialrådgivere og forældre. Hjemmesiden bærer præg af rolige farver samt stemningsbilleder og videoer af Vangeledgård, så brugerne føler sig hjemme allerede når de besøger hjemmesiden. 

Opholdsstedet Vangeledgård

SEO skaber målbare resultater

AWORK har hjulpet Vangeledgård med SEO - også kaldt søgeordsanalyse. SEO består af forskellige søgeord målrettet virksomhedstypen og forskellige ydelser. Med SEO får du ikke kun et dedikeret marketing bureau, men målbare resultater og et skub fremad i Googles søgeresultater. Og desuden også en konstant garanti.

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.