På Sporet

Kunde
paasporet.dk
Produkter
Webshop

En konverterbar webshop

På sporet er et trygt, familiært og udviklingshæmmede. Kundens målgruppe er voksne fra 18 år med psykisk udviklingshæmning og autismespektrumforstyrrelser. AWORK hjalp På sporet med opsætning af deres hjemmeside. Målet med samarbejdet var at skabe en konverterbar hjemmeside ved at have synlig kontaktinfo på mail og telefonnummer, samt at vise ledige pladser på bostedet på forsiden. 

Vigtigst af alt, var det, at hjemmesiden var skåret ind til benet, men at den samtidig gav de pårørende den nødvendige information. Hjemmesiden indeholder stemningsbilleder af ejendommen samt beboerne, så brugerne føler sig hjemme allerede når de besøger hjemmesiden. 

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.