Rådet for sikker trafik

Kunde
Rådet for Sikker Trafik
Produkter
AWORK InSight

Markedsføringsoverblik med AWORK InSight

Rådet for Sikker Trafik havde behov for rapportering af deres webshop – både til intern og ekstern brug. Yderligere havde de behov for et samlet digitalt markedsføringsoverblik med rapportering af Facebook, Instagram og LinkedIn. AWORK hjalp derfor Rådet for Sikker Trafik med at få overblik over SEO, Google Ads, Sociale Medier, Google Analytics et samlet sted vha. AWORK InSight.

Gennem AWORK InSight har Rådet for Sikker Trafik fået indblik i, hvordan deres forskellige platforme klarer sig. Med AWORK InSight viser vi dig de reelle tal, sådan at Rådet for Sikker Trafik hele tiden ved hvilket udbytte de har på deres platforme. Med totalt gennemsigtighed, har Rådet for Sikker Trafik mulighed for at optimere sine indsatser, sådan at de får mest ud af deres annonceringer. 

AWORK InSight

Se alle dine resultater ét sted

AWORK InSight er et system der gør det muligt for dig at skabe overblik over din virksomheds online markedsføring. SEO, Google Ads, Sociale Medier, Google Analytics og meget mere - det hele er samlet ét sted. AWORK udvikler et dashboard til din virksomhed, ud fra dine ønsker og behov. Vi hjælper dig ligeledes med at komme ind i systemet, du har også mulighed for løbende at få hjælp af os.


Læs mere om AWORK InSIght her, og lad os tage en uforpligtende snak om hvem du er, hvad du har i dag, samt hvad du har brug for. 

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.