Solrød Gymnasium

Kunde
Solrød Gymnasium
Produkter
Hjemmeside

Brugervenlighed og nem navigation

For at sikre en høj brugervenlighed, er hjemmesiden udviklet i tæt samarbejde med Solrød Gymnasium. Brugervenlighed gør at gymnasiet selv kan styre hjemmesiden med tilføjelser af informationer, skemaer og meget mere. Resultatet af samarbejdet er en funktionel hjemmeside, som Solrød Gymnasium til enhver tid kan opdatere og udvikle, når der er behov for det.

Hjemmesiden der inspirerer til at følge drømmen

Solrød Gymnasium ønskede en hjemmeside, som skal virke som en inspirerende platform for kommende studerende, nuværende studerende og lærere. Ønsket blev opfyldt med en hjemmeside opbygget af flere lag og indgange, som er inspirerende, informerende og let at navigere rundt i.

Hjemmesiden dækker behovet hos den nysgerrige med relevant information og stemningsbilleder. Nuværende studerende og lærere får adgang til deres egne platforme med log-ins, hvor det er muligt at se skema, opgaver, betale med nem-id og meget mere. En løsning der dækker behovet hos nysgerrige, lærere og studerende – samlet ét sted.

Trine fra Solrød Gymnasium sætter ord på deres oplevelse

"Min oplevelse med AWORK den er rigtig god. Vi har en samarbejdspartner som gør os trygge i hverdagen og som vi ved vi altid kan henvende os til. Jeg kan sagtens anbefale AWORK til andre. Det giver sig selv, at når man ligger, på Trustpilot, ud af 198, ligger som nummer 4, så kan man noget og det kan AWORK i forhold til de produkter de leverer, men også rigtig meget i forhold til det relationsarbejde de laver med kunden og dermed den support man får når man har brug for den"

Solrød Gymnasium farver og fonte

Overskrifter: TP SANS Abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå

Brødtekst: Montserrat: Abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.