SST HEJS – GEDA Shop

Kunde
SST HEJS - GEDA Shop Danmark
Produkter
Webshop

Et webdesign der understøtter kompetencer og ekspertise

SST HEJS er en del af Solrød Stilladser og er Danmarks officielle forhandler af kvalitetsproducenten, GEDA, der er et særdeles anerkendt brand i byggeindustrien, og et brand, der har været lig med kvalitet og sikkerhed i over 80 år. 

SST HEJS har mange års erfaring i branchen, og kan tilbyde kompetent rådgivning, så kunderne er garanteret den rigtige hejs til det kommende byggeprojekt. Med Skandinaviens største lager af hejs, reservedele og tilbehør fra GEDA, kan SST HEJS levere hejs til ethvert kommende byggeprojekt

Tillidsvækkende markedsføring

Med AWORK’s design af den nye webshop til SST HEJS har vi haft et særligt fokus på social proof. Det kommer til udtryk ved, at SST HEJS’ erfaring og kompetencer indenfor branchen har fået en fremtrædende placering på webshoppen. Modsat i en fysisk butik, hvor kunderne i butikken har mulighed for at se og mærke et produkt, kan man i online virksomheder ikke tilbyde samme fornemmelse for et produkt hos kunderne. Derfor er det vigtigt for virksomheder, der baserer sin forretning på en digital platform, at overbevise om produktets værdi på anden vis.

Til dette kan erfaringer og kompetencer være en tillidsvækkende indikator for kunderne, der kan opveje det manglende fysiske indtryk, da erfaringer og kompetencer indikerer, at en virksomhed er ekspert i den pågældende branche. Dermed opnår virksomheden en særlig status, der gør, at kunderne stoler på produktet.

Som en del af webshop-løsningen til SST HEJS har vi også tilføjet flere grafiske elementer, der bedst muligt viser virksomhedens produkter på en indbydende æstetisk måde.

Samhørighed mellem SST HEJS og kunderne

Ved at fokusere på enkelthed og brugervenlighed, sammen med æstetik og et tillidsvækkende webdesign, har AWORK skabt en webshop for SST HEJS og SST HEJS’s kunder, der gør onlinekøbet af hejs, reservedele og tilbehør både nemt og trygt.

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at få en ny webshop hos AWORK, eller har du brug for hjælp til at komme i gang med online marketing i din virksomhed?

Så er du mere end velkommen til at kontakte vores dygtige AWORK-team for at få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan forny din webshop, eller hvordan vi kan hjælpe med din digitale marketing.

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.