Trygt-For-Hjertet

Kunde
trygtforhjertet.dk
Produkter
Facebook & Instagram, Google Ads, SEO, Webshop

En hjemmeside med fokus på sikkerhed og sundhed

TRYGT-FOR-HJERTET tilbyder høj-kvalitets førstehjælpskurser, salg af hjertestartere og medarbejdersundhed med sundhedsforløb og hjertetjek. Under udvikling af TRYGT-FOR-HJERTETs hjemmeside, har AWORK fungeret som en professionel samarbejdspartner. Det var vigtigt for TRYGT-FOR-HJERTET at skabe fokus på de mange ydelser de tilbyder. Med et tæt samarbejde igennem hele forløbet har AWORK skabt en hjemmeside med særligt fokus på sikkerhed og sundhed gennem tilbud af  førstehjælpskurser, hjertestartere og diverse abonnementer.

Trygt-For-Hjertet

Antallet af førstehjælpskurser steg markant

I samarbejdet med TRYGT-FOR-HJERTET hjalp AWORK også med Facebook Ads og Instagram Ads. AWORK samlede annoncerne i tre overordnede annoncesæt som blev målrettet tre forskellige målgrupper: Erhverv, private og børn. På den måde skabte vi et større engagement og en øget trafik blandt de udvalgte målgrupper. Resultatet var, at antallet af førstehjælpskurser steg markant blandt målgrupperne.

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.