Your Event Partner

Kunde
Your Event Partner
Produkter
SEO, Webshop​

Online markedsføring der giver pote!

Your Event Partner er et nyopstartet eventfirma, der laver unikke events for virksomheder i hele landet. Your Event Partner ønskede at blive  synlige på online markedsføring, eftersom de var nyopstartet. AWORK har i den forbindelse hjulpet Your Event Partner hele vejen igennem bl.a. med design af logo, design af hjemmesiden, tekstforfatning til hjemmesiden samt Adwords og SEO. 

Målet for markedsføringen var flere opkald, flere udfyldte kontaktformularer og flere store events. Med AWORKS hjælp fik virksomheden et løft og oplevede flere opkald og kunder. 

Konklusionen var, at AWORKS arbejde gav pote, eftersom antallet af brugere på sitet steg markant. Dette var et tegn på, at en velfungerende SEO, da de mange besøgende kom som følge af vellykket linkbuilding og relevant indhold på webshoppen.

Antallet af besøgende steg markant

Konklusionen var, at AWORKS arbejde gav pote, eftersom antallet af besøgende på sitet steg markant. Dette var et tegn på, at SEO'en fungerede godt, da de mange bruger kom som følge af vellykket linkbuilding og relevant indhold på webshoppen.

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.