Shared hosting til din webløsning

Med en shared hosting webløsning hos AWORK, sikrer vi en stabil og sikker hosting til din hjemmeside eller webshop. Vi hjælper allerede mere end 400 virksomheder – både store og små – med deres hosting, og der er også plads til dig!

Fra kr. 217,- /md

Prisberegner - Shared hosting

1
2
3
4
5

Beregn dit prisestimat på 2 minutter

Følg disse fire simple trin, så vi kan beregne prisen på din shared hosting

Hvor meget hosting plads ønsker du?

Følg disse simple trin, så vi kan beregne prisen på dit projekt

intel-server
centos-dedikeret-server
ubuntu-dedikeret-server
plesk-awork

Bronze

Simpel hosting
kr 290
/md
 • Hostingplads 8 GB
 • Mailplads 3 GB
 • Løbende opdateringer & backups
 • Virusbeskyttelse
 • Løbeperiode 1 år

Sølv

Simpel hosting
kr 217
/md
 • Hostingplads 12 GB
 • Mailplads 4 GB
 • Løbende opdateringer & backups
 • Virusbeskyttelse
 • Løbeperiode 2 år

Guld

Professionel hosting
kr 406
/md
 • Hostingplads 18 GB
 • Mailplads 6 GB
 • Løbende opdateringer & backups
 • Re-design 1 stk
 • Løbeperiode 2 år

Platin

Professionel hosting
kr 522
/md
 • Hostingplads 30 GB
 • Mailplads 12 GB
 • * Telefonisk support
 • Re-design 2 stk
 • Løbeperiode 2 år

Shared server hosting

Hjemmeside hosting, også kaldet webhosting eller webhotel, er det grundlag, der gør, at din hjemmeside eller webhop kan findes på internettet, når der søges rundt på diverse søgemaskiner. Alle hjemmesider har en hosting løsning, som er placeret på forskellige servere rundt omkring i verden. Her betaler alle der har en hjemmeside en månedlig eller årlig pris for at leje sin plads på en given hosting server.

For at forstå en shared hosting, skal du forestille dig, at du lejer en lejlighed i et kompleks sammen med en række andre mennesker, hvor I deles om pladsen. Vedligeholdelsesomkostninger deles mellem lejerne, og I deler også ansvaret. Når du vælger delt hosting, så deler du pladsen på serveren med mange andre domæner, hvilket gør det billigere at hoste. Shared hosting er den mest populære form for hosting og samtidig den billigste. Den passer til rigtig mange mindre hjemmesider, som ikke har brug for de mange funktioner, som ofte følge med på de dyrere pakker. Vil du have et godt og billigt webhotel, så er shared hosting vejen frem for dig og din virksomhed – og det kan vi hjælpe dig med.

Læs mere om fordelene og ulemperne ved shared og dedikeret hosting. 

AWORK er SSL Partner med Comodo
Comodo er partner med AWORK Webbureau

Vi er officiel SSL partner med Comodo

Hvis du er interesseret i at høre mere om de SSL Certifikater, vi kan levere, er du velkommen til at kontakte os på: 88 37 47 88. 

AWORK standard

Til højre kan du læse hvad der er med i vores shared hosting løsning. Det er dog ikke kun begrænset til dette, så tag endelig fat i os for en uforpligtende dialog.

Hvorfor AWORK?

Anerkendt bureau siden 2012

Altid tilfredshedgaranti

Toppen af Trustpilot

Gazelle 2021

Hvad får du med i en shared hosting løsning?

I stedet for at have din egen server, kan du benytte dig af shared hosting, hvor du deler server med andre virksomheder. Denne form for hostingaftale er billigere end andre hostingaftaler, uden at du skal gå på kompromis med sikkerheden. Ved at have en hostingaftale hos AWORK, sørger vi for, at din data altid er i sikkerhed, samt at du får løbende backups, systemopdateringer og virusbeskytttelse.

Det er vigtigt at have styr på sikkerheden, når du vælger hostingudbyder. Her skal du sørge for, at der bliver lavet back-ups på din side og kørt løbende sikkerhedstjeks. På den måde er sandsynligheden for at dine side er oppe konstant langt højere. Hertil er det vigtig at firewall og banning er sat til korrekt.

Vi overvåger konstant dine servere, samt foretager løbende backups, sytemopdateringer og virusbeskyttelse. 

Det er rigtig vigtigt at vælge en hostingudbyder, som understøtter et hjemmesideprogram, som passer til dine behov. Et rigtig populært CMS system er WordPress, som vi benytter os af her hos AWORK. Systemet er rigtig brugervenligt, og gør det nemmere for dig at tilgå dine forskellige sider og lave rettelser.

Du kan altid kontakte AWORK, når du har behov for hjælp og vejledning. Vi sidder klare til at hjælpe alle hverdage.

"Har du en hjemmeside eller webshop? Så er det alfa og omega at kende til hosting. En hostingplads er det, der gør at din hjemmeside eller webshoppen overhovedet har en plads på internettet, og at den kan findes af brugene..

Ring til os, og lad os tage en snak om den optimale hostingløsning for dig og din virksomhed. Vi varetager allerede mere end 400 virksomheders hosting".
Jesper Enger-Steensgaard
CEO & Partner

FAQ

De ofte stillede spørgsmål finder du nedenfor. Hvis ikke du finder svaret på dit spørgsmål, er du mere end velkommen til at skrive til os i chatten eller kontakte os via vores kontaktinformationer.

Hosting af hjemmeside, også kaldet webhosting, er den infrastruktur, som gør, at din hjemmeside kan findes på internettet. En webhost er en udbyder af hosting til personer , som gerne vil have en hjemmeside på internettet.

Alle hjemmesider har hosting på forskellige servere rundt omkring i verden. Her betaler alle en månedlig eller årlig pris for at leje en plads på internettet. Begrebet hosting kan virke forvirrende for mange, men egentlig kan man se det som, at du betaler for at leje en plads hos en udbyder, ligesom du vil gøre, hvis du skulle leje en lejlighed.

Ligesom med leje af lejligheder, er der store forskelle på priser, og hvad man får med i lejen. Det er derfor vigtigt at holde øje med, hvad du får med i din hosting af hjemmeside, og om der er nogen anmeldelser på udbyderen.

Når du betaler for hosting af hjemmeside, og en person søger efter din hjemmeside, hentes din browserinformation ned fra serveren, som vises til brugeren. For at have en hjemmeside på internettet skal du have et domæne, som kan ses som identifikation for din side. Ved indtastning af domænet findes de rigtige informationer frem til brugeren.

Vi oplever ofte at der kan opstå lidt forvirring i forhold til domæne og hosting, så det er meget godt at få på plads.

Dit domæne kan ses som din adresse, som bruges, når nogen søger efter dig. Hosting er det sted, hvor domænerne hører til, og hvorfra informationerne bliver hentet, når nogen søger efter domæner.

Du skal vælge den hosting, der passer til dit behov. Det vil sige, du skal tage højde for, hvor mange personer der besøger din side, hvor stor dine side er, sikkerhed, hastighed, dit CMS system og meget mere. Det kommer vi nærmere ind på herunder.

Oppetid:

Vi har sikkert allesammen prøvet det før. Du vil besøge en hjemmeside eller webshop, men pludselig fungerer den ikke. Det sker nærmest for alle hjemmesider i kortere eller længere tid, og blandt de store hostingselskaber er det et vigtigt parameter for, hvor godt deres hosting performer. Bag alle former for IT er der noget drift, som grundet menneskelige eller tekniske fejl, vil gå ned på et tidspunkt. Oppetid handler derfor om den tid, hvor systemet kører, hvorfor den gerne skal være så høj som muligt.

Tilgængelig lagerplads:

Når du køber hosting af hjemmeside eller webshop, skal du ofte tage stilling til, hvor meget lagerplads du skal bruge. I de fleste tilfælde er det muligt at vælge en standardplan, som fungerer fint for de fleste hjemmesider. Hvis du derimod skal opbygge en stor webshop eller hjemmeside med mange tusind sider, skal du holde øje med mulighederne for opgradering og priserne på de større hostingpakker.

Månedlig trafik:

Hvis du har en hjemmeside eller webshop i forvejen, har du måske en idé, om hvor mange besøgende om måneden du har. Hvis du skal i gang med at bygge en hjemmeside eller webshop op fra bunden, er det godt at gøre sig nogle tanker om månedlig trafik. Du vil i de fleste tilfælde kunne opgradere din hostingpakke, men det er fint at sætte et realistisk mål fra start. Det er selvfølgelig ikke muligt at sige det præcise antal, men på baggrund af dit budget, og den service eller produkt du sælger, vil de fleste kunne sige, om de regner med 100 eller 10.000 besøgende om måneden. Nogle hostingselskaber har nemlig begrænsninger på, hvor mange månedlige besøgende du kan have, før du skal betale én ekstra månedlig pris. Så det er rigtig fornuftigt at vælge et cirka antal besøgende om måneden.

Hastighed:

Hvis du kender til begrebet SEO, så ved du, at Google elsker hurtige hjemmesider. Der kan være stor forskel på hastigheden for din hostingudbyder, og du bør derfor tjekke op på deres hastighed. Mange billige udbydere har ofte overfyldte servere, så vær opmærksom på dårlige anmeldelser, da det kan have store konsekvenser for din trafik.

Sikkerhed:

Det er vigtigt at have styr på sikkerheden, når du vælger hostingudbyder. Her skal du sørge for, at der bliver lavet back-ups på din side og kørt løbende sikkerhedstjeks. På den måde er sandsynligheden for at dine side er oppe konstant langt højere.

Kundeservice:

Når du har købt hosting, er det rart at kunne få support, hvis problemer opstår. En god kundeservice er en kæmpe fordel, da det kan være frustrerende, og i mange tilfælde dyrt, at have en side eller funktioner, som ikke fungerer. Så hold øje, med hvilken form for kundeservice udbyderen har, og om den passer til dit behov. Det kan være for eksempel chatfunktioner, email eller direkte telefonisk support.

CMS system:

Det er vigtigt at vælge en hostingudbyder, som understøtter et hjemmesideprogram, som passer til dine behov. Et rigtig populært CMS system er WordPress, som vi benytter os af her hos AWORK. Systemet er rigtig brugervenligt, og gør det nemmere for dig at tilgå dine forskellige sider og lave rettelser.

At vælge hostingudbyder handler meget om dine behov og størrelsen på din hjemmeside. Vores eksperter står til rådighed, hvis du har spørgsmål til hjemmesider eller webhosting, ring til os på 88 37 47 88, og hør mere om dine muligheder. 

Hvis du kender til begrebet SEO, så ved du, at Google elsker hurtige hjemmesider. Der kan være stor forskel på hastigheden for din hostingudbyder, og du bør derfor tjekke op på deres hastighed. Mange billige udbydere har ofte overfyldte servere, så vær opmærksom på dårlige anmeldelser, da det kan have store konsekvenser for din trafik.

Pris

Hvis du har hosting på en delt server, deler du omkostningerne på flere domæner, hvilket ofte er en billigere løsning. Når du har en dedikeret server, er det klart, at du sidder med omkostningerne alene, men samtidig har du flere muligheder og langt flere funktioner til rådighed. 

Ydeevne

En høj ydeevne er især vigtigt for webshops eller hjemmesider, som tager imod meget trafik. Hvis du har din hjemmeside eller webshop på en delt server, vil du kunne mærke udsving i hastigheden, hvilke i mange tilfælde er på grund af serveren. For hvis andre hjemmesider, på samme server, trækker en stor mængde trafik, vil du kunne mærke et fald i hastighed. Med en dedikeret server er alt båndbredden dedikeret til din hjemmeside alene.

Sikkerhed

Når du er på en delt server, ligger ansvaret for sikkerhed på din hostingudbyder, som installerer firewall og andre sikkerhedsprogrammer. Her er sandsynligheden for at blive udsat for hackerangreb større, da du deler risikoen med mange andre hjemmesider. Hvis du har en dedikeret server, har du muligheden for at installere præcis de sikkerhedsprogrammer du vil, og her er der mindre risiko for at blive hacket, da din side er den eneste på serveren.

For at forstå en shared hosting løsning, skal du forestiller dig, at du lejer en lejlighed i et kompleks sammen med en række andre mennesker, hvor I deles om pladsen.

Vedligeholdelsesomkostninger deles mellem lejerne, og I deler også ansvaret. Hjemmeside hosting, også kaldet webhosting eller webhotel, er det grundlag, der gør, at din hjemmeside eller webhop kan findes på internettet, når der søges rundt på diverse søgemaskiner. Alle hjemmesider har en hosting løsning, som er placeret på forskellige servere rundt omkring i verden. Her betaler alle der har en hjemmeside en månedlig eller årlig pris for at leje sin plads på en given hosting server.

Shared hosting er den mest populære form for hosting og samtidig den billigste. Den passer til rigtig mange mindre hjemmesider, som ikke har brug for de mange funktioner, som ofte følge med på de dyrere pakker. Når du vælger delt hosting, så deler du pladsen på serveren med mange andre domæner, hvilket gør det billigere at hoste. Dog kan det have konsekvenser for din hastighed, support og andre funktioner, og derfor passer typen bedre til mindre sider og ikke større webshops med meget trafik.

At have en shared hosting gennem AWORK betyder, at du får den bedste hosting i Danmark. Vi sørger for, at din data altid er i sikkerhed, samt at du får løbende backups, systemopdateringer og virusbeskyttelse. Derudover tilbyder vores professionelle team effektiv support via chat, e-mail og telefon, hvis du står i en pludselig opstået situation, der kræver teknisk snilde.

Vi tilbyder billig hjemmeside hosting. Så ring på 88 37 47 88, og hør mere om dine muligheder for den bedste hosting i Danmark. 

Hvilken slags hosting skal jeg vælge?

Har du brug for mere stabilitet, hastighed og sikkerhed, så tilbyder AWORK billig hosting af din dedikeret server. Kontakt os nedenfor eller ring på 88 37 47 88, og hør mere om dine muligheder.

Shared server hosting

Hos AWORK tilbyder vi shared hosting af din hjemmeside eller webshop. For at forstå en shared hosting løsning, skal du forestiller dig, at du lejer en lejlighed i et kompleks sammen med en række andre mennesker, hvor I deles om pladsen. Vedligeholdelsesomkostninger deles mellem lejerne, og I deler også ansvaret. Hjemmeside hosting, også kaldet webhosting eller webhotel, er det grundlag, der gør, at din hjemmeside eller webhop kan findes på internettet, når der søges rundt på diverse søgemaskiner. Alle hjemmesider har en hosting løsning, som er placeret på forskellige servere rundt omkring i verden. Her betaler alle der har en hjemmeside en månedlig eller årlig pris for at leje sin plads på en given hosting server. Shared server er det modsatte af en dedikeret server, hvor du ikke deler din server med andre. En serverløsning, hvor serveren er dedikeret til dig, er en fordel for dig, der oplever meget trafik, langsom ydeevne eller en hacket hjemmeside/webshop.

Forskellen på delt og dedikeret server

Hvis du har hosting på en delt server, deler du omkostningerne på flere domæner, hvilket ofte er en billigere løsning. Når du har en dedikeret server, er det klart, at du sidder med omkostningerne alene, men samtidig har du flere muligheder og langt flere funktioner til rådighed.

En høj ydeevne er især vigtigt for webshops eller hjemmesider, som tager imod meget trafik. Hvis du har din hjemmeside eller webshop på en delt server, så vil du kunne mærke udsving i hastigheden, hvilket i mange tilfælde er på grund af serveren. For hvis andre hjemmesider, på samme server, trækker en stor mængde trafik, så vil du kunne mærke et fald i hastighed. Med en dedikeret server er alt båndbredden dedikeret til din hjemmeside alene.

Når du er på en delt server, ligger ansvaret for sikkerhed på din hostingudbyder, som installerer firewall og andre sikkerhedsprogrammer. Her er sandsynligheden for at blive udsat for hackerangreb også større, da du deler risikoen med mange andre hjemmesider. Hvis du har en dedikeret server, har du muligheden for at installere præcis de sikkerhedsprogrammer, du vil. Desuden er der mindre risiko for at blive hacket, da din side er den eneste på serveren.

Den bedste serverløsning for dig

Det hele handler om dit behov. Har du brug for mere stabilitet, hastighed og sikkerhed, er dedikeret server sikkert relevant for dig. Dog kan dedikeret server være lidt dyrere i drift end delt hosting, hvorfor det ofte er sider med meget trafik, som er interesseret i dedikeret hosting. Hvis du derimod  har en hjemmeside eller webshop der trækker på mindre data og færre besøgende, så er en shared server den billigste og bedste løsning for dig.

Shared hosting af hjemmeside eller webshop hos AWORK

At have en shared hosting gennem AWORK betyder, at du får den bedste hosting i Danmark. Vi sørger for, at din data altid er i sikkerhed, samt at du får løbende backups, systemopdateringer og virusbeskyttelse. Derudover tilbyder vores professionelle team effektiv support via chat, e-mail og telefon, hvis du står i en pludselig opstået situation, der kræver teknisk snilde.

Vi tilbyder billig hjemmeside hosting. Så ring på 88 37 47 88, og hør mere om dine muligheder for den bedste hosting i Danmark.