SSL certifikater

Beskyt jeres data mod hackere. Et SSL certifikat sørger for at beskytte dig og dine kunders oplysninger, som bliver sendt til og fra din hjemmeside eller webshop.

Fra kr. 1.299,-

Hvad er et SSL certifikat?

Et SSL certifikat sørger for at beskytte dine og dine besøgendes oplysninger, som bliver sendt til og fra din hjemmeside eller webshop. SSL certifikatet krypterer (beskytter) navne, adresser, adgangskoder, brugernavne, kreditkortnumre og meget mere, så hackere og andre på internettet ikke kan læse dem.

Et SSL certifikat fungerer som et elektronisk ‘pas’ og certifikatet opretter hjemmesidens/webshoppens ægthed og autenticitet samt troværdighed, og sørger for at browsere og webservere opretter en sikker, krypteret forbindelse. Troværdighed bliver opbygget ved at tjekke det digitale certifikat, som inkluderer:

 • Certifikatetejers navn (individuelt eller firma)
 • Certifikatets serienummer og udløbsdato
 • En kopi af certifikatetejers ”offentlige” kryptografiske nøgle
 • Den digitale underskrift bevisudstedende myndighed
 • SSL-certifikater giver besøgende på hjemmesiden et ekstra visuelt signal, der viser sikkerhedslås med en, i nogle besøgendes browsere, karakteristisk grøn baggrund

Et SSL certifikat er med til at beskytte dig og dine kunders oplysninger. For at gøre kunder opmærksom på at dit site er sikkert, benyttes et SSL certifikat. SSL står for Secure Sockets Layer og er en krypteringsprotokol, der er med til at sikre at kun afsender og modtager kan læse de data eller informationerne der sendes imellem parterne. Et SSL certifikatet benyttes til både hjemmesiderwebshops og mails.

SSL certifikatet kommer til udtryk på siden i dens URL. Her starter en hjemmesides URL som ikke har et SSL certifikat med http:// imens sider med SSL certifikat har et s med i teksten https:// i deres URL. S’et i https:// teksten er s-sikkerheden som illustreres i selve teksten. Udover i URL’en vil der også være en lille hængelås før URL’en starter. Denne hængelås er et tegn til kunder på at siden er sikker. Hængelåsen kan til tider også have en grøn baggrund, men så længe låsen er på, er sidens data beskyttet. Somme tider kan du tilfældigvis gå ind på en side hvor der er et (i) i stedet for hængelåsen. Det betyder at den side du besøger ikke er sikker, og derfor ikke kryptere de data du skriver på siden.

Troværdigheden opbygges ved at tjekke det digitale certifikat. Det digitale certifikat indeholder: Certifikatets serienummer og udløbsdato, certifikattetejers navn – individuelt eller som firma, den digitale underskrift bevisudstedende myndighed og en kopi af certifikatejeres ”offentlige” kryptografiske nøgle.

Fordelen med et SSL certifikat er, at kunden får større tillid til din hjemmeside eller webshop og tør handle på dit site da det virker mere troværdigt og sikkert. Udover det vil det også være mere sikkert at sende personfølsomme oplysninger via mail.

Et SSL certifikat har to slags nøgler – en offentlig nøgle og en privat nøgle. Den offentlige nøgle er frit tilgængelig og hjemmesiden vil automatisk vise nøglen til de besøgende. Når den offentlige nøgle sender informationer, sender den dem til den private nøgle. Den private nøgle beskyttes af webserveren og ingen andre bør få adgang til denne. Den private nøgle er med til at åbne krypteret information fra den offentlige nøgle.

Et SSL certifikat er med til at øge din rangering på Google. Det betyder ikke at du automatisk kommer op på side 1, men at du har mulighed for at komme højere op end dem uden SSL certifikater. Hvis du ønsker at komme endnu højere op på Google, bør du læse mere om SEO. For at kunne handle via Google shopping er det i dag også et krav at man har et SSL certifikat. Dette skyldes at Google ønsker at beskytte sine søgere/brugere bedst muligt, og give dem de bedste forslag på deres søgninger.

Det er vigtigt at finde en professionel forhandler af SSL certifikater, så du får det helt rigtige produkt, der beskytter dine kunder så godt som muligt. Det er vigtigt at finde et webbureau der har forstand på SSL certifikater, som AWORK. Vi hjælper dig med at finde det bedst mulige SSL certifikat, som passer til dine specifikke behov.

Ved implementering af et SSL certifikat hjælper AWORK dig med at sætte certifikatet op på din hjemmeside, webshop eller mail. Vi guider dig fra a-z så du ikke står med det hele alene. Vi hjælper dig ligeledes med at få din hjemmesidewebshop eller mail godkendt, således at du kan få dit SSL certifikat opsat, og vi sætter det op fra den ene dag til den anden.

SSL certifikater er et produkt du køber igennem et abonnement. Prisen for SSL certifikater, er billig taget i betragtning at mange kunder vil fravælge din hjemmeside, hvis de ikke føler at din side er sikker at handle på. Du kan altså miste kunder, hvis du ikke tilkøber dig et SSL certifikat, da din side ikke virker sikker eller troværdig.

Så ønsker du at være det bedste og mest troværdige valg for dine kunder? Så er et SSL certifikat helt klart det bedste valg for dig.

SSL certifikater har to primære tekniske opgaver. Den primære opgave handler om at kryptere indhold mellem afsender og modtager. Det gælder fx informationer ved online handler, download af personlige oplysninger og personfølsomme data. Hvis en ikke forkert person modtager disse informationer, vil teksterne kun indeholde meningsløse numre og bogstaver, hvis ikke personen har den rette nøgle.

Derudover inkluderer SSL certifikater også informationer om den side der besøges f.eks. webshoppens firmanavn. Dette gør at kunden er i stand til at verificere webshoppen eller vurdere at hjemmesiden stemmer overens med webshoppens firmanavn. Dette er med til at kunden ikke indtaster personfølsomme informationer såsom cpr-nummer, telefonnummer. mm. til en falsk side som udgiver sig for at være en anden.

Den korte forklaring på et SSL certifikatet er at data som sendes mellem browseren og webserveren er private. Det vil sige at dine kunders følsomme data bliver behandlet af en sikker ekstern server som minimerer risikoen for hackerangreb og sikre at informationerne ikke lander i den forkertes hænder. Dette skyldes at hackere ikke har nøglen der kan ”åbne” de krypterede data og informationer.

SSL er så at sige et elektronisk ”pas” hvor certifikatet øger hjemmesidens ægthed og autencitet samt troværdighed. Certifikatet er med til at browser og webserver opretter en sikker krypteret forbindelse.

AWORK er SSL Partner med Comodo
Comodo er partner med AWORK Webbureau

Vi er officiel SSL partner med Comodo.

Hvis du er interesseret i at høre mere om de SSL certifikater vi kan levere, så er du velkomne til at ringe til os på: 88 37 47 88

AWORK Webbureau logo

Topscorer

AWORK ligger til tops på Trustpilot, Google og Facebook med en score på 4,93 ud af 5.

AWORK Webbureau mand

+400 kunder

Vi har kunder fra både indland og udland som vi hjælper hver eneste dag.

AWORK Webbureau PC

Målbart

Hos AWORK kan du se det præcise afkast af hvad du får ud af din hjemmeside.

AWORK Webbureau graf

Prisvindende

Vi har fået stor anerkendelse i form af flere priser i både Danmark og Europa.

Er du klar til at komme i gang?

Bliv kontaktet ved at klikke på knappen nedenfor eller ring på 88 37 47 88.
Vi rådgiver jer til valg af den rette løsning og strategi, så vi sammen kan opnå jeres mål.

FAQ

De oftest stillede spørgsmål finder du nedenfor. Hvis ikke du finder svaret på dit spørgsmål, så er du mere end velkommen til at skrive til os i chatten.

Certifikater under navnet SSL – også Secure Sockets Layer, er hjemmesider/webshops, som tillyder krypteret kommunikation, så dine og dine besøgendes oplysninger er beskyttet. Det kan være oplysninger som navne, cpr-nummer, telefonnummer, adresser, adgangskoder og meget mere.

SSL certifikatet stempler hjemmesiden/webshoppen som sikker. Alle hjemmesider med et SSL certifikat har en hængelås til venstre for URL’en, ligesom der står HTTPS fremfor HTTP. 

Et SSL certifikat virker troværdigt og professionelt overfor dine kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Det kan medføre at brugeren oplever større tillid til din hjemmeside/webshop og tør handle på dit site. 

Et SSL certifikat er så at sige et elektronisk “pas” som understreger hjemmesiden/webshoppens ægthed og autencitet samt troværdighed. Certifikatet sørger for at browsere og webservere opretter en sikker, krypteret forbindelse. 

Den korte forklaring på et SSL certifikatet er at data som sendes mellem browseren og webserveren er private. Det vil sige at dine kunders følsomme data bliver behandlet af en sikker ekstern server som minimerer risikoen for hackerangreb og sikre at informationerne ikke lander i den forkertes hænder. Dette skyldes at hackere ikke har nøglen der kan ”åbne” de krypterede data og informationer.

Helt konkret findes der to nøgler en offentlig nøgle og en privat nøgle. Den offentlige nøgle er frit tilgængelig og hjemmesiden/webshoppen vil automatisk vise nøglen til de besøgende. Når den offentlige nøgle sender informationer, sender den til den private nøgle. Den private nøgle beskyttes af webserveren og igen andre bør få adgang til denne. Den private nøgle er med til at åbne krypteret information fra den offentlige nøgle.

Du skal benytte dig af et SSL certifikat for at skabe sikkerhed blandt dine besøgende. Med et SSL certifikat undgår du at udsætte brugerne på din hjemmeside/webshop for potentielle farer eller hacking. Dette skyldes at hackere ikke har nøglen der kan “åbne” de krypterede data og informationer.

SSL certifikater verificerer hjemmesiden/webshoppen, og faktisk smider Chrome et label med “ikke sikker” på alle hjemmesider/webshops uden et SSL certifikat. 

Konsekvensen ved ikke at have et SSL certifikat er ligeledes en forringet SEO, da Google straffer de ikke-sikre sider. Og en forringet plads på Google kan have store konsekvenser for trafikken på din side. 

 • Bedre Google rangering
 • Mere trafik og salg
 • Mere sikkerhed for dine kunder
 • Minimerer muligheden for hackerangreb
 • En troværdig og professionel hjemmeside/webshop 
 • Mulighed for handel via Google shopping
 • Et “sikkerhedsstempel” i form af hængelås og HTTPS

Ved implementering af et SSL certifikat hjælper AWORK dig med at sætte det op på din hjemmeside, webshop eller mail. Vi guider dig fra a-z så du ikke står med det hele alene. Vi hjælper dig med at få din hjemmeside, webshop eller mail godkendt, således at du får dit SSL certifikat opsat, og vi opsætter det fra den ene dag til den anden.

Det er vigtigt at finde en professionel forhandler af SSL certifikater, så du får det helt rigtige produkt, der beskytter dine kunder. I AWORK hjælper vi dig med at finde det bedst mulige SSL certifikat, som passer til netop dine behov. Vi opsætter også certifikatet for dig og guider fra a-z, så du ikke skal stå alene med det hele. 

Du kan ringe til os på 88 37 47 88 og lad os tage en snak, hvis du er interesseret i et SSL certifikat. Det er også muligt at kontakte vores support efter opsætning, hvis der er problemer eller spørgsmål omkring dit SSL certifikat.

SSL certifikat – Vejen til en sikker hjemmeside/webshop

SSL – også kaldet Secure Sockets Layer, er vejen til en sikker hjemmeside/webshop. SSL står får kryptering af dine og dine besøgendes oplysninger. Det kan være oplysninger som navne, cpr-nummer, telefonnummer, adresser, adgangskoder og meget andet som ved hjælp af et SSL certifikat er beskyttet.

SSL certifikatet er således et stempel på en sikker hjemmeside/webshop, som vises ved en hængelås til venstre for URL’en og ved et s i teksten https:// i deres URL. Hængelåses et et tegn til kunder på at siden er sikker. Somme tider kan du tilfældigvis gå ind på en side hvor der er et (i) i stedet for hængelåsen. Det betyder at den side du besøger ikke er sikker, og derfor ikke kryptere de data du skriver på siden.

Helt konkret findes der to nøgler en offentlig nøgle og en privat nøgle. Den offentlige nøgle er frit tilgængelig og hjemmesiden/webshoppen vil automatisk vise nøglen til sine besøgende. Når den offentlige nøgle sender informationer, sender den til den private nøgle. Den private nøgle beskyttes af webserveren og igen andre bør få adgang til denne. Den private nøgle er med til at åbne krypteret information fra den offentlige nøgle.

SSL certifikatet har to primære tekniske opgaver

Den primære opgave handler om at kryptere indhold mellem afsender og modtager. Det gælder fx informationer ved online handel, download af personlige oplysninger og personfølsomme data. Hvis en forkert person modtager krypteret informationer, vil teksterne kun indeholde meningsløse numre og bogstaver, fordi personen ikke har den rette nøgle.

Derudover inkluderer SSL certifikater også informationer om den side der besøges f.eks. webshoppens firmanavn. Dette gør at kunden er i stand til at verificere webshoppen eller vurdere at hjemmesiden stemmer overens med webshoppens firmanavn. Dette er med til at kunden ikke indtaster personfølsomme informationer så som cpr-nummer, telefonnummer-nr. mm. til en falsk side som udgiver sig for at være en anden.

Derfor skal du benytte dig af et SSL certifikat!

Din hjemmeside/webshop skal have et SSL certifikat fordi det skaber sikkerhed og tryghed blandt dine besøgende. Med et SSL certifikat undgår du fx at udsætte brugerne for potentielle farer eller hacking. Det skyldes at hackere ikke har nøglen der kan “åbne” de krypterede data og informationer.

Yderligere verificerer SSL certifikatet hjemmesiden/webshoppen, og faktisk smider Chrome et label med “ikke sikker” på alle sites uden et SSL certifikat.

Googles søgemaskiner straffer også ikke-sikre sider, da de ikke rangerer ligeså højt som sikre sider. Og en forringet plads på Google kan have store konsekvenser for trafikken på din side.

Fordele med et SSL certifikat

Der er kun fordele ved at have et SSL certifikat, du kan se nogle af dem her:

 • Bedre Google rangering
 • Mere trafik og salg
 • Mere sikkerhed for dine kunder
 • Minimerer muligheden for hackerangreb
 • En troværdig og professionel hjemmeside/webshop 
 • Mulighed for handel via Google shopping
 • Et “sikkerhedsstempel” i form af hængelås og HTTPS

Få et SSL certifikat gennem AWORK!

Det er vigtigt at finde en professionel forhandler af SSL certifikater, så du får det helt rigtige produkt, der beskytter dine kunder. I AWORK hjælper vi dig med at finde det bedst mulige SSL certifikat, som passer til netop dine behov. Vi opsætter også certifikatet for dig og guider fra a-z, så du ikke skal stå alene med det hele. 

Du kan ringe til os på 88 37 47 88 og lad os tage en snak, hvis du er interesseret i et SSL certifikat. Det er også muligt at kontakte vores support efter opsætning, hvis der er problemer eller spørgsmål omkring dit SSL certifikat.