Brug for akut teknisk support på hjemmeside eller webshop?

Er din hjemmeside blevet hacket, oplever du hastighedsproblemer eller noget helt tredje? Vi kan hjælpe dig akut, og står til rådighed hele døgnet. 

Hacket eller langsom løsning? Ring 88374788

 • Din hjemmeside/webshop er blank
 • Din hjemmeside sender de besøgende hen til en forkert hjemmeside/webshop
 • Du kan ikke logge ind på din hjemmeside/webshop
 • Dit webhotel har lukket din hjemmeside/webshop
 • Googler giver advarsel om, at din hjemmeside/webshop er usikker at tilgå
 • Din hjemmeside loader langsomt

Så er du højest sandsynligt udsat for et hackerangreb, en virus eller en dårlig hostingløsning. Vi sidder klar til at rådgive og hjælpe dig alle hverdage, hvis du oplever ovenstående eller lignende problemer. Tag kontakt til os via vores pakkeløsninger nedenfor eller ring til os på + 45 88 37 47 88.

Benyt dig af vores pakkeløsninger

Akut hjælp

Support - til dig, der har brug for akut hjælp
1799,-
 • Akut websupport
 • Håndtering af din sag
 • Løsning på dit problem
Populær

Plus hjælp

Hacket hjemmeside - til dig, hvis hjemmeside er hacket
3099,-
 • Hurtig support og svar
 • Håndtering af din sag
 • Hjemmeside oppe igen

Bronze

Hostingaftale til dig, der har behov for simpel hosting
290,-
/md
 • Hostingplads 8 GB
 • Mailplads 3 GB
 • Hjemmeside opdatering
 • Backup
 • Email support

Platin

Hostingaftale til dig, der har behov for professionel hosting
522,-
/md
 • Hostingplads 30 GB
 • Mailplads 12 GB
 • Akut support
 • Telefonisk support
 • Alt i bronze
inkl. plus hjælp

AWORK standard

Til højre kan du læse hvilke tekniske udfordringer vi oftest rådgiver i. Det er dog ikke kun begrænset til dette, så tag endelig fat i os, hvis du har akut brug for teknisk support og rådgivning.

Hvorfor AWORK?

Anerkendt bureau siden 2012

Altid tilfredshedgaranti

Toppen af Trustpilot

Gazelle 2021

Hvilke tekniske udfordringer rådgiver vi oftest i?

Vi har mere end 12 års erfaring med WordPress, og desværre, ligesom alt andet, kan der opstå problemer, når man arbejder med WordPress. Nogle gange kan du Google dig ud af det, hvor det andre gange kræver professionel hjælp, og her står vi til rådighed. 

Vi hjælper med alt fra tekniske problemer til opsætning der driller. Hvis du har behov for denne type hjælp, så benyt dig af vores akutte pakkeløsning ovenfor. 

Undersøgelser viser, at hastighedsoptimering hjælper på både placeringer, omsætning og konvertering til din hjemmeside eller webshop. Brugerne af din hjemmeside eller webshop forventer en glidende oplevelse, og møder de en barriere på vejen, går de til konkurrenten i stedet. Hvert millisekund det tager at loade din hjemmeside eller webshop har indflydelse på, hvorvidt du sælger dine produkter.

Vi ved, hvordan du forbedrer hastigheden på din hjemmeside – bl.a. gennem en dedikeret server til din virksomhed, så du ikke behøver dele din server samt ressourcer med andre. Tag fat i os, og hør hvordan du får den bedste ydeevne på din hjemmeside eller webshop. 

Har du server problemer på din hjemmeside eller webshop? Måske vil din side ikke loade? Tag kontakt til os, vi er eksperter på området og kan guide dig gennem denne fejludfordring. 

Hvis du har behov for denne type hjælp, så benyt dig af vores akutte pakkeløsning ovenfor. 

Der kan være mange ting som signalerer at din hjemmeside har været udsat for virus. Fx en blank hjemmeside, at din hjemmeside pludselig sender dine besøgende videre til en anden hjemmeside eller at Google giver advarsel om, at siden er usikker at tilgå.

Med en hostingløsning hos AWORK beskytter du din hjemmeside eller webshop mod virus. Vi tilbyder vi bl.a. løbende backups, systemopdateringer og virusbeskyttelse. 

Hvis du har behov for denne type hjælp, så benyt dig af vores plus pakkeløsning ovenfor. 

Som en konsekvens af vores digitale tidsalder, er chancen for at blive udsat for et hackerangreb større end nogensinde før. En hacket hjemmeside kan koste dyrt i omdømme og tabt indtjening. Heldigvis kan vi hjælpe dig og sørge for, at din hjemmeside eller webshop igen er kørende inden for kort tid. 

En måde at imødekomme vores kunders forskellige problemstillinger, er ved at tilbyde dem en hostingløsning hos AWORK. Vi udbyder både dedikeret server hosting og shared hosting. Med en hostingløsning hos AWORK yder vi løbende support og overvåger vi dine servere 24/7. Det vil sige, at vi blandt andet tager løbende backup, opdaterer WordPress og Plugins og holder øje med hackerangreb.

Med en hostingløsning hos os, kan du altså læne dig tilbage og vide, at din hjemmeside eller webshop er i trygge hænder. Yderligere gør den løbende opdatering og vedligeholdelse, som er inkluderet i vores hostingløsning, det langt sværere for hackere at få adgang til din side.

Står du i en af ovenstående situationer eller noget lignende? Så er hjælpen på vej! Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig alle hverdage. Benyt dig af en af vores pakkeløsninger ovenfor, eller ring til os på + 45 88 37 47 88.

Har du brug for teknisk support?

Bliv kontaktet ved at klikke på knappen nedenfor eller ring på 88 37 47 88.
Vi hjælper og rådgiver dig til en løsning på dit tekniske problem. 

"Vi rådgiver og hjælper dig hellere end gerne, så vi sammen kan finde den bedste løsning på dit problem.

Med en hostingløsning hos AWORK, står vi for backup, opdatering af WordPress samt PlugIns og overvåger dine server 24/7. Her kan du læne dig trygt tilbage og vide, at din hjemmeside/webshop altid er i trygge hænder".

Nicklas René Olsen
Client Manager

FAQ

De oftest stillede spørgsmål finder du nedenfor. Hvis ikke du finder svaret på dit spørgsmål, så er du mere end velkommen til at skrive til os i chatten.

Hvis din WordPress hjemmeside eler webshop er blevet hacket, så tag kontakt til os, så hjælper vi dig videre. Oftest skyldes hacking af WordPress sider, at dit kodeord ikke er stærkt nok, eller at du ikke har opdateret din WordPress og Plugins. 

En måde at imødekomme vores kunders forskellige problemstillinger, er ved at tilbyde dem en hostingløsning hos AWORK. Vi udbyder både dedikeret server hosting og shared hosting. Med en hostingløsning hos AWORK yder vi løbende support og overvåger vi dine servere 24/7- Det vil sige, at vi blandt andet tager løbende backup, opdaterer WordPress og Plugins og holder øje med hackerangreb.

Med en hostingløsning hos os, kan du altså læne dig tilbage og vide, at din hjemmeside eller webshop er i trygge hænder.Yderligere gør den løbende opdatering og vedligeholdelse, som er inkluderet i vores hostingløsning, det langt sværere for hackere at få adgang til din side.

Vi sidder klar til at rådgive og hjælpe dig alle hverdage. Ring til os på + 45 88 37 47 88.

Vi besvarer altid henvendelser hurtigst muligt. Du vil derfor som regel få svar indenfor de første 24 timer. 

Hvis du har hosting på en delt server, deler du omkostningerne på flere domæner, hvilket ofte er en billigere løsning. Når du har en dedikeret server, er det klart, at du sidder med omkostningerne alene, men samtidig har du flere muligheder og langt flere funktioner til rådighed. 

Prisen på en shared server er fra kr. 217,- /md, hvor prisen på en dedikeret server er 1.399,- /md. Læs  mere om dine muligheder for en dedikeret server og shared server.

 • Opdatering af WordPress og Plugins
 • Daglig backup
 • Sikkerhedsovervågning
 • Fuld support
 • Oppetidsovervågning
 • Virusbeskyttelse

Har du tekniske udfordringer? Så lad os hjælpe dig!

Oplever du serverproblemer fx at din hjemmeside loader langsomt, din hjemmeside er blank, Google giver advarsel om, at din hjemmeside er usikker at tilgå eller noget helt fjerde? Så hjælper vi dig gerne. Vi har mere end 12 års erfaring i hosting og WordPress, og kan derfor guide dig igennem dine tekniske udfordringer.

Er du blevet hacket?

Er din WordPress hjemmeside eller webshop blevet hacket? En hacket hjemmeside kan koste dyrt i omdømme og tabt indtjening. Heldigvis kan vi hjælpe dig og sørge for, at din hjemmeside eller webshop igen er kørende inden for kort tid.

Oftest skyldes en hacket WordPres hjemmeside eller webshop, at dit kodeord ikke er stærkt nok, eller at du ikke har opdateret din WordPress og Plugins.

Hostingløsning hos AWORK

En måde at imødekomme vores kunders forskellige problemstillinger, er ved at tilbyde dem en hostingløsning hos AWORK. Vi udbyder både dedikeret server hosting og shared hosting. Med en hostingløsning hos AWORK yder vi løbende support og overvåger vi dine servere 24/7. Det vil sige, at vi blandt andet tager løbende backup, opdaterer WordPress og Plugins og holder øje med hackerangreb.

Med en hostingløsning hos os, kan du altså læne dig tilbage og vide, at din hjemmeside eller webshop er i trygge hænder. Yderligere gør den løbende opdatering og vedligeholdelse, som er inkluderet i vores hostingløsning, det langt sværere for hackere at få adgang til din side.
Vi sidder klar til at rådgive og hjælpe dig alle hverdage. Ring til os på + 45 88 37 47 88

Hvilken hostingløsning er den bedste for mig?

Det hele handler om dit behov. Har du brug for mere stabilitet, hastighed og sikkerhed, er dedikeret server sikkert relevant for dig. Dog kan dedikeret server være lidt dyrere i drift end delt hosting, hvorfor det ofte er sider med meget trafik, som er interesseret i dedikeret hosting.

Læs mere om dine muligheder for en dedikeret server og shared server.

Hvad koster en hostingaftale hos AWORK?

Hvis du har hosting på en delt server, deler du omkostningerne på flere domæner, hvilket ofte er en billigere løsning. Når du har en dedikeret server, er det klart, at du sidder med omkostningerne alene, men samtidig har du flere muligheder og langt flere funktioner til rådighed.

Prisen på en shared server er fra kr. 217,- /md, hvor prisen på en dedikeret server er 1.399,- /md.

Fordele ved en hostingaftale hos AWORK

 • Opdatering af
 • WordPress og Plugins
 • Daglig backup
 • Sikkerhedsovervågning
 • Fuld support
 • Oppetidsovervågning
 • Virusbeskyttelse