AWORK WEBBUREAU BLANDT TOP 90 I NORDEN

Dansk webbureau kåret til et af de bedste webbureauer i Norden

awork webbureau clutch award

AWORK, som har hovedsæde i København, er blevet kåret til at være et af de bedste webbureauer i Norden af det Amerikanske medie, kaldet Clutch. Dette er ligeledes blevet beskrevet af Washington Post og New York Times. Prisen fra Clutch er givet på baggrund af kundetilfreds og produktrelevans på markedet.

“Det er en stor dag for os i AWORK. Det er en anerkendelse af vores arbejde og ikke mindst af vores team. Vi er meget ydmyg omkring prisen, da det ikke er alle som kan opnå den. Det giver også et godt indblik på, at vi i Danmark er med på beatet.” Udtaler CEO, Jesper Enger-Steensgaard.

AWORK Webbureau er i top 90 i Norden

AWORK beskæftiger sig med online markedsføring, og hjælper små og mellemstore virksomheder med deres online markedsføring i Danmark. Ligeledes hjælper AWORK udenlandske virksomhedserne, som vil ind på det Skandinaviske marked.

AWORK blev stifitet i 2012 af Jesper Enger-Steensgaard og Allan Hansen med hovedfokus på resultatbare webløsninger og rådgivning.  AWORK Webbureau er i dag 13 ansatte og et kendt navn i branchen.

“Vores værdier ligger ikke kun i vores hjemmesider og markedsføringsarbejde, vi forstår vores kunders behov og kan derfor hjælpe til den rigtige webløsning. Jeg tror blandt andet det er derfor, at Clutch har givet os den fine anerkendelse.“ Udtaler COO, Allan Hansen

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Lej podcast og webinar studie
Viden
Ina Hawthorn Jensen

Lej et professionelt webinar-studie

Skal du afholde et webinar eller en video præsentation? Så benyt dig af vores professionelle tv-studie, med mulighed for optagelse i høj kvalitet.  Webinaret er

Læs mere »