AWORK WEBBUREAU STØTTER BØRNS VILKÅR I 2020

AWORK Webbureau støtter Børns Vilkår i 2020

År 2020 har allerede vist sig fra sin værste side med Coronakrisen, som har taget verden og Danmark med storm. Samfundet er lukket og familier skal blive hjemme og må ikke færde sig socialt.

Hvad gør denne Coronakrise ved børn, hvis frihed netop var at komme væk fra en alkoholiseret mor og/eller far, eller et psykisk hård hjemmemiljø. Førhen var pauserne, der hvor der var ly og ro, væk fra familien og hjemmet – nu er der mange børn som er låst fast.

Jesper Enger-Steensgaard AWORK Webbureau

“Vores tanker går til disse børn og familier, og derfor har vi valgt at støtte Børns Vilkår økonomisk, så der kan komme fokus på dette område. Vi ved ikke nok om hvordan de børn har det og med denne krise vi befinder os i nu, ved vi ikke hvor slemt det står til.

Børns Vilkår har brug for al den støtte der skal til så vi kan hjælpe de unge med at få den bedste start på livet og ikke mindst hverdagen.”

Udtaler Jesper Enger-Steensgaard, CEO hos AWORK.

Børns Vilkår har en målsætning om at alle børn skal have mindst én, som lytter til deres problemstillinger og giver dem støtte og omsorg. Dette gøres ved at tilbyde gratis og anonym rådgivning til alle børn. Selv om Børns Vilkår som navnet tyder på, henvender sig til børn, så er det også vigtigt at vejlede, rådgive og støtte dem der er omkring børn i hverdagene. Derfor støtter Børns Vilkår også forældre og alle fagpersoner, der til dagligt arbejder med børn.

Alt tyder på, at Børns Vilkårs arbejde, gør en kæmpe forskel både for børn og voksne. Dette viser tal fra 2019 hvor der var 55.014 samtaler på BørneTelefonen, 566 børn fik en bisidder i kommunen, eller i familiehuset og 11.226 børn & unge fik oplæg om trivsel og digital dannelse.

Disse flotte tal betyder mange timer bag telefonen, mange timer til dannelse af folk der kan vejlede og hjælpe, mange seje frivillige – og vi kunne blive ved. Selv om Børns Vilkår har mange ildsjæle, som lægger mange arbejdstimer kvit & frit, skal der økonomiske ressourcer til for at tilbyde hjælp som gavner. Derfor støtter AWORK med glæde Børns Vilkår.

Hvorfor er det vigtigt at støtte Børns Vilkår?   

Børns Vilkår støtter ikke kun dem der har behov for hjælp her og nu, men gør også et kæmpe arbejde for at forebygge og gribe ind således at, børn ikke bliver svigtet. 

Børns Vilkår er en hjertesag for AWORK af mange grunde. Alle ansatte hos AWORK har en relation til børn, hvor titlerne er alt fra far, mor, søster, bror, gudfar, moster osv. Derfor skærer det i hjertet at tænke på, at der er børn som dagligt føler sig ensomme, overvejer at tage sit eget liv m.m. 

Vi bidrager til Danmarks fremtid – børn og unge

Selv om Børns Vilkår gør et kæmpe arbejde, så er der fortsat mange børn, unge & voksne der har behov for vejledning og støtte. 

Vejledning og støtte er vigtigere end nogensinde, nu hvor Danmark ligesom resten af verden er ramt af en omfattende Corona-pandemi. Pandemien sætter mange tanker i gang hos børn og unge, hvor bekymringerne omfatter alt fra “mor og far har mistet jobbet”, til “mine bedsteforældre kan dø”. Støtten til Børns Vilkår sikrer at disse bekymringer ikke udvikler sig til angst, depressioner og så fremdeles.  

Ønsker du ligesom AWORK, at støtte Børns Vilkårs gode arbejde, så har du mulighed for at give økonomisk støtte på Børns Vilkårs hjemmeside: https://bornsvilkar.dk/stot/sponsor

AWORK Webbureau støtter Børns Vilkår 2020

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Lej podcast og webinar studie
Viden
Ina Hawthorn Jensen

Lej et professionelt webinar-studie

Skal du afholde et webinar eller en video præsentation? Så benyt dig af vores professionelle tv-studie, med mulighed for optagelse i høj kvalitet.  Webinaret er

Læs mere »