Kendis-velgørenhedsfond med international spændvidde indgår samarbejde med det danske webbureau AWORK

AWORK styrker MY FOUNDATION, så der bliver rigere mulighed for at hjælpe Verdens børn i nød

AWORK Webbureau har i samarbejde med MY FOUNDATION, med Remee Jackman og Mathilde Gøhler i spidsen, optimeret fondens SEO, således de bliver lettere at finde for Googles brugere. AWORK har lagt alle kræfter i og har over en længere periode og gennem mange møder givet alt hvad de havde, for at optimere MY FOUNDATIONs SEO, men også optimeret deres hjemmeside.

 

Hjemmesiden har altid været smuk og æstetisk og som udgangspunk rigtig fin. Men der var et par tekniske helligdage, og nogle features, som MY FOUNDATION drømte om, men ikke vidste hvordan skulle implementeres. Der har AWORK benyttet sig af medarbejdernes ekspertise, og fik hurtigt gjort, hvad der kræves.

 

MY FOUNDATION er noget som alle virksomheder kan blive en del af, ved donationer. Dette har store CSR fordele.

 

“At være partner med MY FOUNDATION er en måde at ændre verden på. Vi håber at mange flere vil være en del at dette og er meget håbefulde, når det gælder fremtidens børn i U-landene”, udtaler Remee Jackman.

 

AWORKs hjælp til MY FOUNDATIONs webløsning

 

Ved møderne foreslog AWORK at den virtuelle rejse på MY FOUNDATIONs hjemmeside bliver mere levende, logisk og med klare nuding principper. Der skulle implementeres en intern “målenhed”, således det blev tydeliggjort hvor hurtigt pengene kom ind via en Mobilepay, og hvor langt MY FOUNDATION er nået med deres mål og kontinuerlige delmål.

 

MY FOUNDATION får højest sandsynligt mange flere organiske søgninger, flere besøg og dermed flere donationer. Det er noget, som rykker, når det kommer til online charity, da det er via disse søgninger at mange donationer kommer. Størstedelen kommer dog fra større (måske internationale) virksomheder, men disse opdager dog – hvis ikke de kender til MY FOUNDATION via deres solide SoMe og netværk – velgørenhedsfonden via søgninger på Google, for eksempel via ord kombinationen “charity foundation”.

Dette var den bedste hjælp AWORK kunne give – De hjælper MY FOUNDATION med at få hjælp til at hjælpe Verdens udsatte børn. Resultatet af AWORKs arbejde kan ses i løbet af det næste halve år.

 

“Det ligger os meget på sinde at bidrage til noget positivt i denne verden – især når det handler om børn. Her har vi tidligere bidraget positivt til blandt andet “De Unges Dag” og Børns Vilkår, så det lå egentlig lige til højrebenet. At vi så for nyligt har fået en ny Content Specialist ombord, Amalie Sofie Elmstrøm, som kender og tidligere har arbejdet for Remee, gjorde samarbejdet naturligt og forholdsvis let at komme i gang med, og det er helt perfekt”, udtaler COO Allan Hansen.

 

MY FOUNDATION: Et kærkomment og lysende håb i mørket

Den visionære og kreative iværksætter Remee Jackman og hans forlovede Mathilde Gøhler oprettede i 2020 MY FOUNDATION – en fond, som arbejder meget tæt med SOS Børnebyerne. Den blev oprettet grundet den fælles lidenskab for Afrika og nødlidende børn og det inspirerende mindset, der huserer på disse primitive, men kreative egne. For uanset hvor lidt disse mennesker har at gøre godt med, er gæstfrihed, varme og glæde, fællesnævnere for alle, som Remee og Mathilde har mødt på deres vej gennem blandt andet Kenya.

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Lej podcast og webinar studie
Viden
Ina Hawthorn Jensen

Lej et professionelt webinar-studie

Skal du afholde et webinar eller en video præsentation? Så benyt dig af vores professionelle tv-studie, med mulighed for optagelse i høj kvalitet.  Webinaret er

Læs mere »