Lav en podcast med den bedste lyd

Lej podcast og webinar studie
Lej podcast og webinar studie

Producerer du podcast eller vil du gerne i gang? Så ved du også at lyden og rammerne har en alt afgørende betydning. Derfor tilbyder vi i AWORK et professionelt studie med alt det udstyr, du skulle have behov for.

Flere end nogensinde før lytter til podcast, og tallene stiger fra år til år blandt alle aldersgrupper. På blot få år er podcast gået fra at være et nicheprodukt til en af de største indholdsplatforme i mediebilledet. Vi hjælper dig, med hvordan du producerer den kvalitets podcast med det bedste udstyr. 

Lej vores topprofessionelle studie

Skab de bedste rammer for din podcast med vores professionelle studie. I studiet finder du det bedste udstyr, nemlig RØDE Rødecaster Pro pakken som er verdens første fuldt integrerede podcast-studio. Uanset om du er nybegynder eller professionel podcaster, så har pakken alt du behøver til at producere en professionelt lydende podcast. Med RØDE Rødecaster pro pakken kan du fx spille jingler, musik og lydeffekter super let. 

Vi er med dig hele vejen!

Vi sætter dig ind i tingene, og sørger for, at du kommer godt fra start. Vi tilbyder hjælp til alt fra redigering og klipning, manuskript og indhold samt markedsføring via direct mail og Facebook og Instagram Ads, Google Ads og LinkedIn Ads. 

Vil du høre nærmere?

Så kontakt os på 88 37 47 88, og hør mere om vores tilbud samt priser på podcast.

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Lej podcast og webinar studie
Viden
Ina Hawthorn Jensen

Lej et professionelt webinar-studie

Skal du afholde et webinar eller en video præsentation? Så benyt dig af vores professionelle tv-studie, med mulighed for optagelse i høj kvalitet.  Webinaret er

Læs mere »
News
Mette Nikolajsen

Julelukket 2021

AWORK Webbureau ønsker en glædelig jul og et godt nytår Vi vil takke alle vores kunder og samarbejdspartnere for et begivenhedsrigt år 2021. Året har

Læs mere »