Lej et professionelt webinar-studie

Lej podcast og webinar studie
Lej podcast og webinar studie

Skal du afholde et webinar eller en video præsentation? Så benyt dig af vores professionelle tv-studie, med mulighed for optagelse i høj kvalitet. 

Webinaret er en oplagt måde at nå ud til både potentielle og eksisterende kunder – og med webinaret kan du nå helt nye rækkevidder. Når alt foregår online, er der ingen begrænsninger som antal deltager eller lokationsproblemer. Alle deltager nemlig fra hver sin skærm, ligesom der heller ingen begrænsning er, for hvor mange deltagere der ser med. Du sparer altså både tid, penge og ressourcer ved at afholde et webinar hos os.

Har du brug for råd og professionel sparring?

Så står vi klar. Vi har allerede afholdt adskillige interne og eksterne webinarer, så vi garanterer de helt rigtige rammer for dit webinar eller video præsentation. Vi hjælper dig også undervejs, og har professionelle teknikkere, samt kvalifikationer indenfor strukturering af indhold, medietræning samt markedsføring af dit webinar vha. Facebook og Instagram Ads, Google Ads og LinkedIn Ads. 

Vi tilbyder de bedste forudsætninger for dit webinar eller din video præsentation. Med vores tv-studie. Vi har opført et professionelt produktionsmiljø, som du kan leje til dit næste webinar eller video præsentation. Her får du perfekt lys, lyd og billede.

Vil du høre nærmere?

Så kontakt os på 88 37 47 88, og hør mere om vores tilbud samt priser på webinarer og video præsentationer. 

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

News
Mette Nikolajsen

Julelukket 2021

AWORK Webbureau ønsker en glædelig jul og et godt nytår Vi vil takke alle vores kunder og samarbejdspartnere for et begivenhedsrigt år 2021. Året har

Læs mere »