Få en webshop der sælger

Få en webshop der kan gøre din dagligdag nemmere med mulighed for integrering til alt fra regnskabssystem til fragtsystem.

Kr. 9.490,-

Det er et engangsbeløb

Prisberegner - Webshop

1
2
3
4
5
6
7

Beregn dit prisestimat på 2 minutter

Vælg den mulighed, der passer bedst til dig

Hvilken type webshop søger du?

Følg disse simple trin, så vi kan beregne prisen på dit projekt

Antallet af besøgende på webshoppen steg

Målet for markedsføringen for Your Event Partner ApS var flere opkald, flere udfyldte kontaktformularer og flere store events. Med AWORKS hjælp fik Your Event Partner ApS et løft og oplevede flere opkald og kunder. AWORKS arbejde gav pote, eftersom antallet af besøgende på webshoppen steg markant. Dette var bl.a. et tegn på en god hjemmeside med relevant indhold. 

Afspil video om AWORK kunde

AWORK standard

Til højre kan du læse hvad der er med i en AWORK webshop som standard. Det er dog ikke kun begrænset til dette, så tag endelig fat i os for en uforpligtende dialog.

Hvorfor AWORK?

Anerkendt bureau siden 2012

Altid tilfredshedgaranti

Toppen af Trustpilot

Gazelle 2021

Hvad får du med i en AWORK hjemmeside?

Vores webspecialister designer din webshop ud fra dine ønsker og behov, og giver samtidig deres anbefalinger til, hvordan du kan få mest ud af dit webshop-design.V i udarbejder alle koder så funktionerne spiller sammen med designet. Skal din webshop have en specifik søgefunktion, produktvideoer, eller noget helt tredje har vi det bedste forslag.

Vis dine produkter med nøje detaljer. Det giver kunderne det bedste overblik. Inddel også dine produkter i kategorier så dine kunder hurtigt kan finde det rette produkt.

I webshoppen er der mulighed for at holde styr på dit lager. Det betyder at hver gang en kunde køber et af dine produkter, så er dit lager automatisk opdateret. Der er også mulighed for at tilkoble tredjepartsprogrammer til din lagerstyring. Spørg din AWORK konsulent for mere information.

Alle vores webshops bliver udarbejdet i det populære shop modul WooCommerce, som er det mest bruge shop system i verden. Vi hjælper med opsætning af betalingsgateway og ansøgning hos NETS, så din webshop bliver klar til salg.

Har du lyst til at give et juletilbud? Eller vil du blot forkæle dine kunder? I webshoppen er der mange muligheder for at give tilbud. Du kan endda planlægge tilbuddene så de starter og slutter efter dit ønske.

Når du logger ind i webshoppen har du mulighed for at se dine salgsrapporter og statistikker med det samme. Du vælger selv hvordan du vil se dine tal og der er mange detaljerede rapporter. Det hjælper dig med at se hvor mange produkter du har solgt og meget mere.

Sælg, sælg og sælg. Webshoppen giver dig rigtig mange muligheder for at vise produkter over det hele. Det er et rigtig godt værktøj til at skabe mersalg.

Kigger kunden på et bestemt produkt, jamen hvorfor så ikke vise kunden endnu flere produkter indenfor samme produktkategori? Relateret produktvisning betyder at der bliver vist flere produkter til kunden som denne måske kunne være interesseret i. Det er endnu et værktøj til mersalg.

"Jeg oplever ofte, at kunder finder det en anelse kompliceret at komme i gang med en webshop. Det forstår jeg egentlig godt, da der kan være meget at forholde sig til.

Med vores tilgang sørger vi dog for at tage hånd om det hele. Alt lige fra opsætning af betalingsgateway og ansøgning hos Nets, til design, udvikling og lancering

Det skaber en tryghed hos vores kunder, og det er naturligvis sådan det skal være".
Cille Abrahamsen
Webdesigner hos AWORK

Her ses et uddrag af vores kunder som har valgt os som deres foretrukne webshop-bureau.

Se lidt af vores arbejde nedenfor

Vi søger altid dybdegående indsigt i vores kundes virksomhed og industri.
Det sikrer, at vi får skabt et stærkt digitalt fundament, som giver
resultater på den lange bane.

Processen

Vores proces omkring webshop-udarbejdelse er gennemtestet og afprøvet. Vi har siden 2012 leveret webshops til adskillige virksomheder og offentlige instanser, så du er sikret en tryg og gnidningsfri rejse fra A til Z.

Udvikling

Vi udvikler design og funktionaliteter efter jeres ønsker, med moderne teknikker og design-regler. Designet udvikles løbende med dine rettelser. 

Opstart

Noget af det vigtigste når man har en god webshop, er faktisk noget som brugerne ikke lægger mærke til. Det er nemlig sporing. Det er alpha og omega, at man har opsat sporingskoder korrekt, så man ved hvor man oplever sine succeser samt hvor brugerne falder fra. Denne viden kan vi nemlig bruge til. at skærpe webshoppen yderligere, så du over tid kan skabe mere og mere værdi fra din webshop.

Live

Når I har godkendt designet af webshoppen, tester vi alle funktioner og design på tværs af computer og mobile enheder og lancerer herefter.

FAQ

De oftest stillede spørgsmål finder du nedenfor. Hvis ikke du finder svaret på dit spørgsmål, så er du mere end velkommen til at skrive til os i chatten.

En webshop er kort sagt, en samling af sider der er identificeret med et fælles domænenavn, hvor det offentliggøres på minimum en webserver. Webshoppen bliver tilgængelig via den offentlige internetprotokol (IP) netværket, som f.eks. internettet eller det lokalenetværk (LAN). Dette sker ved at henvise til en ensartet ressourcelokaliseringsadresse (URL) som identificerer webstedet. Alle webshops ligger på www som også er kendt som the World Wide Web, hvor interne sider er del af et intranet.

En webshop er en butik, der ligger på internettet. Kunden kan gå ind på webshoppen og købe varer eller ydelse direkte fra mobil, computer eller tablet.

At få udviklet en webshop, kan ikke sammenlignes med udvikling af en hjemmeside, da der i webshop-udviklingen er langt flere faktorer du skal tage højde for. Du skal bl.a. have styr på sikkerheden, kundesupport med chat, produktbilleder og beskrivelser samt betalingsgateway og indløser-aftale skal også på plads. En hjemmeside kan være meget mere end online salg, hvor en webshop primært bruges til at sælge varer og ydelser. 

Hos AWORK tilbyder vi både hjemmesider og webshops. At få udviklet en webshop, kan ikke sammenlignes med udvikling af en hjemmeside, da der i webshop-udviklingen er langt flere faktorer du skal tage højde for. Du skal bl.a. have styr på sikkerheden, kundesupport med chat, produktbilleder og beskrivelser samt betalingsgateway og indløser-aftale skal også på plads. 

….

Ja, det gør du. Det hele bliver leveret til dig med mindre du vælger hosting hos os.

Pris og kvalitet går hånd i hånd. Det er vigtigt, at du vælger rigtigt første gang, og ikke lader din virksomhed gå på kompromis med kvalitet. Hvis din webshop er god, er differencen nemlig hurtigt tjent ind igen. 

Prisen på din webshop afhængigt af tilføjelser, samt hvilket program der benyttes. Vores priser starter på 9.490 kr. Her får du et skræddersyet design i højeste klasse, tilfredshedsgaranti, et site der lever op til GDPR regler og responsivt design på både mobil og tablet. Yderligere medfølger der ligeledes support, så du når som helst, kan ringe til os og få hjælp. 

Ja, det er et engangsbeløb for din hjemmeside. Der kommer ikke nogle ekstra regninger for webshoppen.

Ja det kan du sagtens. Hør blot din kontaktperson hos os, så kan vi finde den bedste løsning til dit behov.

WordPress er det mest udbredte webshop-system i verden, hvorfor vi også bruger WordPress i AWORK. Vi har specialiseret os i WordPress siden 2012, hvilket gør os eksperter på området. Uanset formålet, så er og har WordPress de største muligheder for udvidelser af systemet, uden at skulle til at udvikle nyt software, eller opfinde den dybe tallerken fra bunden af.

Alle vores webshops bliver udarbejdet i det populære shop modul WooCommerce, som er det mest bruge shop system i verden. Vi hjælper med opsætning af betalingsgateway og ansøgning hos NETS, så din webshop bliver klar til salg.

Vi udvikler vores webshops med funktionaliteter som gør webshoppen let og overskuelig at bruge. Desuden brugertester vi webshoppen inden lancering hvilket betyder, at din webshop er testet godt igennem inden du får den leveret.

I AWORK udvikler vi funktionaliteterne på baggrund af dine behov, ønsker og krav hvilket garanterer dig en brugervenlig webshop 

Et responsivt design, er også kendt som en mobilvenlig webshop. Webshops skal kunne tilgås via mange forskellige devices. Om det er en stor tablet, en smartphone, en stationær computer eller en bærbar, bør webshoppen hverken udelukke nogen information eller dele siden op. Responsive designs er meget vigtige I dag, og er faktisk den primære teknik du skal kunne, hvis du er webudvikler eller webdesigner. Skal du have en ny webshop? Så få hjælp til din responsive hjemmeside eller webshop hos AWORK, hvor vi naturligvis er eksperter på området.

Er du klar til at komme i gang?

Bliv kontaktet ved at klikke på knappen nedenfor eller ring på 88 37 47 88.
Vi rådgiver jer til valg af den rette løsning og strategi, så vi sammen kan opnå jeres mål.

Få en professionel webshop

Hos AWORK designer vi webshops til den helt store guldmedalje, og vi har på nuværende tidspunkt afsluttet mere end 2500 projekter. Vi uddanner og forbedrer os kontinuerligt, så din webshop bibeholder sin modernitet og popularitet. Webshop-udvikling har alle dage været en kompleks sag og det er tydeligt for enhver, at emnet krævet et højt niveau af dedikation og vedligeholdelse. Hos AWORK gør vi meget ud af at skræddersy vores løsninger til den specifikke kunde.

Design af webshoppen

Når AWORK designer webshops, er det første vi gør at analysere virksomheden. Det gøres af vores marketingsmedarbejdere, som lynhurtigt kan danne sig et overblik over hvad din virksomhed indeholder, indebærer og udtrykker. Med den viden er det lettere for os at designe din webshop.

Webshoppen, som du får leveret, stemmer selvfølgelig overens med alle regler og krav, der er til professionelle webshops. SSL certifikat gør vi naturligvis klar til dig, så du ikke skal bekymre dig om noget. Når webshoppen er oppe, kører det hele automatisk, og vi overvåger webshoppens kvalitet løbende. Hos AWORK er kvaliteten i top, når vi laver din nye, professionelle webshop.

Da mange forbrugere i dag køber deres produkter over smartphones og tablets, er det vigtigt at webshoppen også er mobilvenlig. I AWORK designer vi webshops så de er mobilvenlige og kan tilgås via forskellige tablets.

Webshop-priser kan variere alt efter webbureau

En af de helt store årsager til, at du bør benytte et webbureau til udviklingen af sin webshop, er netop alle de mange faktorer som spiller ind. Det er bedst at lade eksperterne, hermed AWORK, om det hårde arbejde.

At få udviklet en webshop kan koste mange penge, men priserne kan også varieremeget. Det kommer meget an på om du skal have udviklet integrationer til f.eks. et økonomisystem eller andre tredjeparter. Hos AWORK Webbureau er du fuldt dækket ind med sin webshop-løsning, da alt er inklusiv i webshoppen. Det gør det nemt for virksomhedsejeren, da du så ved, at du ikke skal tilkøbe ekstra moduler for at få sin webshop til at fungere ordenligt.

Integrationer kan få webshop-prisen til at stige

Ønsker du at tilkoble integrationer til sin webshop, så skal du have for øje, at det kan få webshop-prisen til at stige. Det kan f.eks. være, at det pågælende webbureau ikke har en fragtløsning med i sin webshop-løsning, som du så skal betale en højere pris for. Hos AWORK Webbureau er der fragtløsning med i webshoppen.
Ønsker du at få en pris på sin webshop, så kan du benytte webshop prisberegneren som udregner pris med og uden ekstra integrationer. Her kan du få et uforpligtende indhente et tilbud på en webshop.

Markedsføring af din webshop

Hos AWORK udvikler vi ikke kun din webshop, vi laver også online markedsføring. Vi laver online markedsføring indenfor:

Disse markedsføringsydelser vil naturligvis tilføje yderligere omkostninger til webshop-prisen, men det er bestemt en investeringen værd, da det kan være med til at skubbe gang i salget i din webshop.

Lad os komme i gang!

Med AWORK som din hjemmeside udbyder, sikrer du dig en professionel hjemmeside, der leverer op til alle krav og regler. Prisen på din hjemmeside afhængigt af tilføjelser, samt hvilket program der benyttes. Vores priser starter på 9.490 kr. Her får du et skræddersyet design i højeste klasse, tilfredshedsgaranti, et site der lever op til GDPR regler og responsivt design på både mobil og tablet samt en webshop med betalingsgetaway og indløser-aftale og kundesupport med chat. Yderligere medfølger der ligeledes support, så du når som helst, kan ringe til os og få hjælp. Lad os komme i gang med samarbejdet allerede i dag. Ring til os på 88 37 47 88 og vi vil rådgive dig til valg af den rette løsning og strategi, så vi sammen kan opnå dine mål.